Ευ. Βενιζέλος: «Η διάσταση που πήρε το θέμα με τα Wikileaks σίγουρα δεν ωφελεί τη χώρα μας»

Ευ. Βενιζέλος: «Η διάσταση που πήρε το θέμα με τα Wikileaks σίγουρα δεν ωφελεί τη χώρα μας»

«Έχουμε μπει ξανά σε ένα κλίμα 2010, εν έτει 2016, μεγάλο κατόρθωμα δηλαδή της κυβέρνησης της αντιμνημονιακής, της προοδευτικής, της ετερόκλητης, της ακροδεξιοαριστερής», σχολίασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη Βήμα FΜ, προσθέτοντας ότι «η διάσταση που πήρε το θέμα σίγουρα δεν ωφελεί τη χώρα μας, σίγουρα δεν ωφελεί τους Έλληνες πολίτες, την οικονομία, το κλίμα, το οποίο υπάρχει, το οποίο είναι ένα κλίμα απαισιοδοξίας και μιζέριας».

Υποστήριξε ότι «ο κ. Τσίπρας μάς πήγε στα πρόθυρα του πιστωτικού γεγονότος, γιατί η μέθοδος είναι να τρώμε το χρόνο, να κολλάμε τη χώρα με την πλάτη στον τοίχο και μετά να υποχωρούμε κατά κράτος λέγοντας στους πολίτες, κοιτάξτε, αγωνιστήκαμε, αλλά τι να κάνουμε, οι διεθνείς συσχετισμοί είναι αρνητικοί, εμείς όμως το παλέψαμε. Το πάλεψε το παλικάρι αλλά έχασε, βλάπτοντας βαθιά τη χώρα, ενώ οι άλλοι, εμείς οι κακοί, οι γερμανόδουλοι, δεν το παλεύαμε, το παλεύουν αυτοί».

Ο κ. Βενιζέλος σημείωσε ότι δεν θεωρεί πως υπάρχει στη συνομιλία αυτή τίποτα που δεν είναι γνωστό, τίποτα που δεν το ξέρει η κυβέρνηση και τίποτα που δεν θα έπρεπε να το έχει καταλάβει προ πολλού.Σχόλια