Εύβοια: Συγκλονίζει ο θάνατος του Βαγγέλη Καντούρου (photos)

Εύβοια: Συγκλονίζει ο θάνατος του Βαγγέλη Καντούρου (photos)

Ο 38χρονος Βαγγέλης Καντούρος βρήκε τραγικό θάνατο με την μηχανή του, η οποία «καρφώθηκε» στη νησίδα ασφαλείας που κατασκευάστηκε πρόσφατα στο Πάρκο Ελευθερίας, στη Χαλκίδα – Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη (29-09-2015) στις 15:00 το μεσημέρι στο Δοκό…

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε στις 7 το πρωί του Σαββάτου (26-09-2015), όταν η δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 38χρονος, εξετράπη δεξιά της πορείας της και προσέκρουσε στη νησίδα ασφαλεία που βλέπετε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμο ο οδηγός της. Σημειώνεται ότι το οδόστρωμα ήταν ολισθηρό λόγω της βροχής που έπεφτε, ενώ στο σημείογίνονταν έργα του Δήμου Χαλκιδέων.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΝΤΟΥΡΟΣ
Η είδηση του θανάτου του 38χρονου Βαγγέλη Καντούρου έπεσε σαν «βόμβα» στη πόλη της Χαλκίδας και άμεσα στο σημείο μαζεύτηκε πλήθος κόσμου για να ανάψει κεριά στη μνήμη του θύματος. Μάλιστα πολλοί απο αυτούς δεν συγκράτησαν τον θυμό τους και εξαπέλυσαν ύβρεις καιχαρακτηρισμούς κατά της Δημοτικής Αρχής και των εργατών που βρέθηκαν στο σημείο, όπως «είστε δολοφόνοι» κ.α.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΝΤΟΥΡΟΣ

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωί της Δευτέρας (28-09-2015) ο Χρήστος Παγώνης εκφράζει τη βαθιά και ειλικρινή του οδύνη για τον άδικο χαμό του. Η κηδεία του Βαγγέλη Καντούρου θα γίνει την Τρίτη (29-09-2015) και ώρα 15:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Δοκό.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΝΤΟΥΡΟΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΝΤΟΥΡΟΣ

 Σχόλια