Εύβοια: Θρίλερ με τον θάνατο 30χρονου πατέρα

Εύβοια: Θρίλερ με τον θάνατο 30χρονου πατέρα

Η μυστήρια υπόθεση θανάτου του 33χρονου Βαγγέλη Σαλή, που βρέθηκε νεκρός τον περασμένο Μάιο, παραμένει ανεξιχνίαστη. Ο νεαρός αγρότης έφυγε από τη ζωή, λίγες ημέρες αφού η γυναίκα του είχε φέρει στη ζωή το παιδί τους.

Ένας μυστήριος θάνατος που συζητιέται ακόμη στην περιοχή, αφού κανείς δεν μπορεί να πιστέψει εάν ήταν αυτοκτονία ή δολοφονία. Η οικογένεια του 33χρονου αγρότη είναι εκείνη που αναζητά όσο κανείς άλλος την αλήθεια.
Από την πρώτη στιγμή η αστυνομία απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια, όμως το ένστικτο της μάνας του Βαγγέλη άλλα της λέει.

«Ακόμα δεν έχω πιστέψει πως έφυγε το παλικάρι μου από τη ζωή. Στην αρχή μας έλεγαν ότι πρόκειται για αυτοκτονία γιατί βρήκαν δίπλα του μια φιάλη με φυτοφάρμακο. Δεν το πίστεψα αυτό το πράγμα, με τίποτα, γιατί το παιδάκι μου δεν είχε προβλήματα, ήταν καλά με τη γυναίκα του και μόλις είχε έρθει στη ζωή και το μωράκι τους. Μετά μας είπαν ότι πέθανε από πνευμονικό οίδημα. Ότι το παιδί μάλλον ταράχτηκε πολύ γιατί είχε εμπλακεί σε ένα τροχαίο και φοβήθηκε. Κανείς δεν τον βοήθησε, κανείς. Δεν μπορώ να πιστέψω τίποτα από όλα αυτά.»

Η κυρία Μαρία συνεχίζει: «Δεν ξέρω τι έγινε με το θάνατο του παιδιού μου. Μιλάγαμε με το παιδί λίγο πριν πεθάνει. Μιλάγαμε στο τηλέφωνο. Τι έγινε μετά; Ήταν καλά. Μήπως μου το χτύπησαν και μου το σκότωσαν; Ψάχνομαι συνέχεια δεν μπορώ να ηρεμήσω και θα ψάχνομαι μέχρι το τέλος της ζωής μου .Ένα μεγάλο «γιατί» με έχει φάει. Εγώ θα ερευνήσω το θάνατο του γιου μου και στο τέλος θα αποδείξω πολλά πράγματα . Μόλις συνέλθω από το σοκ γιατί ήταν ξαφνικός ο θάνατος του, θα βάλω δικηγόρο και θα προχωρήσω την υπόθεση μέχρι τέλους «.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο Βαγγέλης βρέθηκε νεκρός στις 16:30 το απόγευμα της Τρίτης, 24 Μαίου 2016. Τον έψαχναν για ώρες, αφού δεν απαντούσε στο κινητό και τελικά ο ξάδερφος του τον βρήκε πάνω στην καρότσα ενός αγροτικού μέσα στο χωράφι που διατηρούσε στο χωριό Καστέλα Ψαχνών, ενώ δίπλα του ήταν μια φιάλη με φυτοφάρμακο, η οποία ήταν σχεδόν άδεια.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας που διακομίστηκε διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το πρωί της ίδιας μέρας, ο 33χρονος είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα στη περιοχή των Ψαχνών, κάτι όμως που πολύ πιθανόν να μην έχει καμία σχέση με την υπόθεση. Το τρακτέρ που οδηγούσε συγκρούστηκε με μηχανή. Ο δικυκλιστής είχε τραυματιστεί και είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή του .Σχόλια