Εξαφανίστηκε 13χρονη από τον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας

Εξαφανίστηκε 13χρονη από τον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας

Αναγγελία εξαφάνισης ανηλίκου δημοσιοποιήθηκε από το «Χαμόγελο του Παιδιού» για μία 13χρονη Βρετανίδα που εξαφανίστηκε την Τρίτη από τον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας.

Αναλυτικότερα και όπως αναφέρει σχετικά η αναγγελία του «Χαμόγελου του Παιδιού», «στις 30/8/2016, στις 2:00 π.μ, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου Φθιώτιδας, η Σοφία Τ. 13 ετών. Η Σοφία έχει ύψος 1,55 μ., ζυγίζει 50 κιλά, έχει ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε κοντές πυτζάμες με λουλούδια. Η Σοφία είναι αγγλικής καταγωγής και μιλάει αγγλικά και λίγα ελληνικά.

Η ανήλικη βρίσκεται σε κίνδυνο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες είναι μαζί με ενήλικο άνδρα χωρίς την σύμφωνη γνώμη των γονέων της. Η οικογένεια της ανησυχεί και ελπίζει με τη βοήθεια όλων μας σύντομα να βρεθεί και να επιστρέψει ξανά κοντά τους».

1

Σημειώνεται ότι η δήλωση εξαφάνισης της ανήλικης έγινε την περασμένη Τρίτη το βράδυ από τον πατέρα της, ενώ το κορίτσι εξαφανίστηκε τις μεσημεριανές ώρες.

Σύμφωνα με τον πατέρα της, η 14χρονη Σοφία γνώρισε στην περιοχή έναν νεαρό ενήλικο Αλβανό με τον οποίο «το έσκασε». Η αστυνομία εντόπισε τον αδελφό του νεαρού Αλβανού, ο οποίος κατέθεσε πως το μόνο που γνωρίζει από επικοινωνία που είχε μαζί του, είναι πως είναι μαζί στην Αθήνα, αλλά δεν ξέρει που, και ότι του είπε πως θα την επιστρέψει στο σπίτι της μετά από μερικές ημέρες.Σχόλια