Εξαφανίστηκε το 2012 από τον Καναδά και πέντε χρόνια μετά βρέθηκε στον Αμαζόνιο! (pics)

Εξαφανίστηκε το 2012 από τον Καναδά και πέντε χρόνια μετά βρέθηκε στον Αμαζόνιο! (pics)

Η συγκλονιστική ιστορία ενός άνδρα που αγνοούταν από τον Καναδά και βρέθηκε στη Βραζιλία

Στη ζούγκλα του Αμαζονίου εντοπίστηκε μετά από πέντε χρόνια που αγνοούταν ένας Καναδός, ο οποίος περπάτησε τουλάχιστον 10.000 χιλιόμετρα και πέρασε από τα σύνορα δέκα χωρών.

Ο λόγος για τον Anton Pilipa, ο οποίος βρέθηκε από έναν Βραζιλιάνο αστυνομικό σε δρόμο της Βραζιλίας. Αρχικά θεώρησε ότι είναι άστεγος καθώς ήταν ταλαιπωρημένος, ξυπόλητος και κρατούσε τα ρούχα του στην πλάτη του. Παράλληλα, δεν είχε μαζί του διαβατήριο και ήταν σχεδόν αδύνατο να τον αναγνωρίσει κάποιος.

Ο νεαρός άνδρας που πιθανότατα έπασχε από σχιζοφρένεια, εργαζόταν σε ένα ανθρωπιστικό πρόγραμμα και μια μέρα ξαφνικά εξαφανίστηκε.

Κατάφερε να περάσει από τα σύνορα τουλάχιστον δέκα χωρών, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, του Μεξικό, της Γουατεμάλα, της Κόστα Ρίκα, του Παναμά, της Κολομβίας, της Βενεζουέλας, της Αργεντινής και της Βραζιλίας χωρίς να έχει πάνω του διαβατήριο.

Όλα αυτά τα χρόνια, η οικογένεια του τον είχε «ξεγράψει» καθώς δεν είχαν ούτε ένα σημείο ζωής από τον Anton.

«Ήμουν έκπληκτος» δήλωσε ο αδερφός του Stefan στην Daily Mail. Όταν ο αδελφός του ρωτήθηκε τον λόγο που ο αδελφός του έκανε κάτι τέτοιο, ο ίδιος απάντησε πως ο Anton είχε ένα στόχο… ήθελε να φτάσει στην Εθνική Βιβλιοθήκη του Μπουένος Άιρες στην Αργεντινή.

Το αποτέλεσμα ήταν ο Anton όχι μόνο να φτάσει εκεί, αλλά και να φάει «πόρτα» από τους φρουρούς της βιβλιοθήκης καθώς δεν είχε ταυτότητα. Έτσι ο ίδιος πήγε στη Βραζιλία όπου και βρέθηκε.

Αυτό που προξενεί εντύπωση είναι ότι περπάτησε 800 χιλιόμετρα μέσα στην επικίνδυνη ζούγκλα του Αμαζονίου χωρίς να πάθει τίποτα.

 

 

ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


Σχόλια