«Έξαλλος» ο Νίκος Παππάς με δημοσιογράφο της Deutsche Welle – Ζήτησε να κοπεί η συνέντευξη – ΒΙΝΤΕΟ

«Έξαλλος» ο Νίκος Παππάς με δημοσιογράφο της Deutsche Welle – Ζήτησε να κοπεί η συνέντευξη – ΒΙΝΤΕΟ

Ταύρος σε υαλοπωλείο  έγινε ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς κατά την διάρκεια συνέντευξις του στη Deutsche Welle, ζητώντας μάλιστα την διακοπή της συζήτησης όχι μία, αλλά δυο φορές.

Από την αρχή ο δημοσιογράφος δεν έδειξε να «χαρίζεται» στον υπουργό κάνοντας μια σειρά ερωτήσεων που φαίνεται ότι «φούντωσαν » τον κ. Παππά παρότι προσπάθησε αρκετές φορές να τις αποκρούσει . ο αποκορύφωμα ήρθε με το φινάλε και μία ερώτηση που μάλλον δεν περίμενε ο υπουργός.

Ο δημοσιογράφος του διάβασε την περίφημη δήλωση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου για τους μετανάστες που λιάζονται και τον ρώτησε: «Υπουργός της κυβέρνησής σας έχει κάνει αυτή την ερώτηση;».

Ο κ. Παππάς έσπευσε να απαντήσει ότι η λέξη sunbathe που χρησιμοποίησε ο κ. Friedman δεν είναι η ακριβής μετάφραση της λέξης «λιάζονται» για να λάβει την ανταπάντηση του δημοσιογράφου: «Η ίδια η κ. Χριστοδουλοπούλου δεν έχει αρνηθεί τη μετάφραση αυτή».

«Ναι, αλλά εγώ σας λέω ότι το sunbathe σημαίνει χαίρομαι στην παραλία… Είπε ότι υπήρχαν μετανάστες που απολάμβαναν έξω τον ήλιο» προσπάθησε να συνεχίσει ο κ. Παππάς αλλά ο δημοσιογράφος συνέχισε να ρωτά με αποτέλεσμα τον έντονο εκνευρισμό του έλληνα υπουργού: «Θεέ μου, τι κάνω εδώ, μπορούμε να κόψουμε;» είπε κοιτάζοντας αριστερά του, ψάχνοντας οδό διαφυγής…

Ο δημοσιογράφος συνέχισε να του επισημαίνει ότι πρόκειται για επίσημη δήλωση και προσπάθησε στη συνέχεια να μαλακώσει τον κ. Παππά δίνοντάς του χρόνο να εξηγήσει. Εκείνος τότε απάντησε: «Υπήρχαν άνθρωποι που απολάμβαναν τον ήλιο κάποια στιγμή μέσα στη μέρα. Ποιο είναι το πρόβλημα; Ειλικρινά αναρωτιέμαι ποιο είναι το πρόβλημα με αυτή τη δήλωση».

Μόλις ο δημοσιογράφος της Deutsche Welle τον ευχαρίστησε και έπεσαν οι τίτλοι τέλους μπορείτε να δείτε στο βίντεο τον εκνευρισμό του υπουργού που φαίνεται σαν να μαλώνει τον κ. Friedman.

Συνέντευξη του Παππά στη Deutche Welle: Ο σκληρός δημοσιογράφος, ο εκνευρισμός και το «λιάζονται» της ΤασίαςΣχόλια