Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που εξωθούσε αλλοδαπές γυναίκες στην πορνεία

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που εξωθούσε αλλοδαπές γυναίκες στην πορνεία

Στην εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας που εξωθούσε στην πορνεία αλλοδαπές γυναίκες, μέσω ιστοσελίδας ερωτικών ραντεβού, προχώρησε η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών επιχειρήσεων σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας και της Βορειοανατολικής Αττικής συνελήφθησαν δύο μέλη του κυκλώματος (ένας ημεδαπός ηλικίας 56 ετών και ένας 28χρονος υπήκοος Αλβανίας) και δύο αλλοδαπές εκδιδόμενες.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, η σπείρα κανόνιζε, μέσω ιστοσελίδας και έναντι χρηματικής αμοιβής, ερωτικά ραντεβού με πελάτες σε διάφορα ξενοδοχεία της Αττικής. Οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν είχαν το ρόλο των οδηγών και μετέφεραν τις εκδιδόμενες στα προκαθορισμένα ραντεβού.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για – τα κατά περίπτωση – αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της μαστροπείας καθώς και παράβαση των Νόμων περί αλλοδαπών και περί εκδιδόμενων προσώπων.

Στην κατοχή των συλληφθέντων και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: δύο αυτοκίνητα, 1.140 ευρώ, 8 κινητά τηλέφωνα, καθώς και πλήθος ιδιόχειρων σημειώσεων που αφορούσαν προκαθορισμένα τηλεφωνικά ραντεβού με πελάτες του «γραφείου».

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.


Σχόλια