Εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας 22χρονου τουρίστα που μαχαίρωσαν στο λαιμό στην Αγία Νάπα

Εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας 22χρονου τουρίστα που μαχαίρωσαν στο λαιμό στην Αγία Νάπα

Τα εντάλματα σύλληψης είναι εναντίον δύο Τουρκοκυπρίων ηλικίας 22 και 48 ετών εξέδωσε χθες το ΤΑΕ Αμμοχώστου σχετικά με το φόνο Βρετανού στην Αγία Νάπα τα ξημερώματα της Κυριακής 14 Αυγούστου.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη γυναίκα 48 χρόνων κάτοικος στη περιοχή Καμάρες στη Λάρνακα η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, έφτασε πληροφορία ότι στην υπόθεση ενέχονται δυο Τουρκοκύπριοι, ενώ συνεργός είναι Ελληνοκύπρια από την Λάρνακα, η οποία διατηρεί δεσμό με έναν εκ των Τουρκοκυπρίων.

Γύρω στις 21:40 χθες το βράδυ στο Παραλίμνι συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα 48χρονη άνεργη, κάτοικος στην περιοχή Καμάρες στη Λάρνακα η οποία ανακρινόμενη ανέφερε σε θεληματική της κατάθεση ότι ο φίλος της, της εκμυστηρεύτηκε ότι μαζί με τον συνεργό του μαχαίρωσαν τους δυο Βρετανούς με τους οποίους συνεπλάκησαν επειδή τους έκαναν παρατήρηση διότι ουρούσαν σε δημόσιο μέρος.

Η 48χρονη φέρεται να παραδέχτηκε επίσης ότι μετέβη στην Αγία Νάπα το βράδυ του φόνου όπου παρέλαβε τον φίλο της παίρνοντας του ρούχα για να αλλάξει. Είπε ακόμα ότι ξαναπήγε στην Αγία Νάπα την επόμενη ημέρα για να παραλάβει το τηλέφωνο που έκρυψε ο φίλος της.

Ο φίλος της 48χρονης είναι 22χρονος, εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται. Ο δεύτερος κατηγορού είναι 42 ετών εναντίον του οποίου εκδόθηκε επίσης ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

 Σχόλια