Έξι τρόποι για να εξιτάρεις περισσότερο το σύντροφό σου

Έξι τρόποι για να εξιτάρεις περισσότερο το σύντροφό σου

Σίγουρα δεν θα γνωρίζεις τα πάντα για την ανδρική απόλαυση και για το πώς να ικανοποιήσεις απόλυτα έναν άνδρα. Διάβασε παρακάτω έξι απολαυστικά μυστικά για να τον εξιτάρεις και να θέσεις άμεσα σε εφαρμογή.

 

Δοκιμάστε μια καινούρια στάση. Η αλλαγή καταπολεμά τη ρουτίνα και αυτό πρέπει να είναι ο στόχος σου. Ακόμα και το πιο ερωτευμένο ζευγάρι μπορεί να βαλτώσει ερωτικά αν κάθε βράδυ ακολουθεί μια συγκεκριμένη ιεροτελεστία. Αν δεν σας «βγαίνει» μια καινούρια στάση μην σταματήσετε την προσπάθεια. Θυμήσου πως το σεξ χρειάζεται εξάσκηση.

 

Κάντε αποχή! Μάλλον δεν θα περίμενες να σου πούμε να κάνεις αποχή για να έχεις καλό σεξ. Πίστεψέ μας, όμως, πως μια μικρή αποχή μπορεί να είναι πολύ σέξι. Αγγίξετε ο ένας τον άλλον, φιληθείτε και ικανοποίησε το σύντροφό σου χωρίς διείσδυση. Θα αυξήσει την ανυπομονησία σου και το σεξ την επόμενη φορά θα είναι εντυπωσιακό.

 

Δώσε του κατευθύνσεις. Οι άντρες δεν ξέρουν το γυναικείο σώμα και έτσι δεν ξέρουν πώς να σε ικανοποιήσουν. Να το έχεις στο μυαλό σου πάντα και να θυμάσαι πως το να του δώσεις τις βασικές οδηγίες για το τι σε ευχαριστεί είναι υποχρεωτικό. «Μου αρέσει όταν μου κάνεις αυτό και θα ήταν τέλειο αν έκανες και αυτό…», πες του και θα σου το κάνει αμέσως.

 

Να είσαι πάντα συντονισμένη. Και εννοούμε σεξουαλικά. Μην επιτρέπεις η κακή σου διάθεση να μπει ανάμεσά σας και να μεταφραστεί από εκείνον πως δεν έχεις διάθεση για σεξ. Η σεξουαλική σου επικοινωνία είναι σημαντική. Το να θυμάσαι τις ανάγκες του συντρόφου σου ακόμα και όταν εσύ δεν έχεις διάθεση θα κρατήσει την χημεία σας ζωντανή και τη διάθεσή σου πάντα σε εγρήγορση.

 

Μάθε να απολαμβάνεις τα «γρήγορα». Στη μέση της νύχτας αν ξυπνήσεις δεν θα ήταν κακή ιδέα να το αιφνιδιάσεις με φιλιά και χάδια. Αυτές οι μεταμεσονύκτιες συνευρέσεις δεν έχουν σκοπό τη διάρκεια, αλλά σε γεμίζουν ενέργεια το επόμενο πρωί.

 

Μοιράσου τις επιθυμίες σου. Ενημέρωσε το σύντροφό σου για όσα θέλεις να δοκιμάσεις. Αγόρασε ένα βιβλίο ερωτικής λογοτεχνίας και άσε το στο κομοδίνο του δίπλα στο κρεβάτι. Οι πιθανότητες λένε πως κάποια στιγμή θα το διαβάσει και θα μόλις το πιάσει στα χέρια του θα καταλάβει τι θέλεις από τον έρωτα.

 

 


Σχόλια