Εξιχνιάστηκε η φρικτή δολοφονία στον Ασπρόπυργο

Εξιχνιάστηκε η φρικτή δολοφονία στον Ασπρόπυργο

«Πετάξαμε τα έπιπλα του σπιτιού, καθαρίσαμε καλά όλους τους χώρους και βάψαμε τους τοίχους για να μην μείνει το παραμικρό στοιχείο. Εξαφανίσαμε τα πράγματα του και αποφασίσαμε τι θα πούμε σε περίπτωση που η αστυνομία αρχίσει να τον αναζητά».
Τα λόγια αυτά ανήκουν στη Βουλγάρα σύντροφο του θύματος που βρέθηκε τεμαχισμένος και πεταμένος μέσα σε σακούλες σκουπιδιών σε Κέντρο Διαλογής Απορριμμάτων στον Ασπρόπυργο.
Η γυναίκα περιέγραψε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών πως ο φίλος του θύματος τον χτύπησε στο κεφάλι μέσα στο σπίτι τους στη Νέα Χαλκηδόνα και μετά μαζί μετέφεραν το πτώμα στο μπάνιο του σπιτιού όπου τον τεμάχισαν και τον έβαλαν σε σακούλες.
«Κάποια στιγμή τους άκουσα να τσακώνονται στο σαλόνι» λέει η Βουλγάρα δράστης.
«Πήγα να δω τι συμβαίνει και κατάλαβα ότι τσακώνονταν για λεφτά. Και οι δυο δούλευαν ως μεταφραστές σε ένα δικηγορικό γραφείο. Ήρθαν στα χέρια και ο δράστης πήρε ένα ξύλο και άρχισε να τον χτυπά με μανία στο κεφάλι. Όταν έπεσε αναίσθητος τον πήραμε μαζί και τον βάλαμε στη μπανιέρα. Έπρεπε να τον εξαφανίσουμε. Τον τεμάχισε και βάλαμε το σώμα του σε σακούλες. Μόλις τις πετάξαμε στους σκουπιδοτενεκέδες της περιοχής γυρίσαμε στο σπίτι και αρχίσαμε να καθαρίζουμε όλα τα ίχνη».
Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας δηλώνουν σοκαρισμένοι με την ψυχραιμία και τον ώμο τρόπο με τον οποίο περιέγραψε πως καθάρισαν το μπάνιο και το σαλόνι αλλά και τα όσα ακολούθησαν καθώς σχεδίασαν ακόμα και τι θα πουν στους συγγενείς του όταν τον ψάξουν.
Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η αδελφή του θύματος είδε στα ΜΜΕ τη φωτογραφία του αδελφού της, τον αναγνώρισε και επικοινώνησε με τις Αρχές. Όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν τη Βουλγάρα σύντροφο, εκείνη τους είπε ότι δήθεν το θύμα είχε φύγει για να ζήσει στη Βουλγαρία. Όμως μετά από ώρες ανάκρισης έσπασε και ομολόγησε τα πάντα.
Κλιμάκιο των εγκληματολογικών εργαστηρίων πήγε στο σπίτι στη Νέα Χαλκηδόνα και κατάφερε να εντοπίσει ακόμα και τα σημεία που οι δυο δράστες πίστευαν ότι έχουν καθαρίσει καλά.
Πηγή: cnn.grΣχόλια