Εξηγήσεις για τον αποκλεισμό του από την κυβέρνηση ζητεί ο Νίκος Νικολόπουλος

Έντονα ενοχλημένος για τον αποκλεισμό του από το νέο κυβερνητικό σχήμα εμφανίζεται ο βουλευτής Αχαΐας των ΑΝΕΛ Νίκος Νικολόπουλος.

Με επιστολή του προς των πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο ζητεί μάλιστα σύγκληση της ΚΟ εντός της ημέρας για να δοθούν εξηγήσεις.

«Η κυβερνητική συνεργασία δεν μπορεί να γίνεται με όρους αδιαφάνειας, ούτε να μετατρέπεται σε “παιχνιδάκι σκιών” με περίεργες διαρροές προς τα μέσα ενημέρωσης, μέσω των οποίων επιχειρείται η απαξίωση προσωπικών και πολιτικών διαδρομών δεκαετιών και η σπίλωση προσωπικοτήτων, που ενώ έχουν δεχτεί τόνους λάσπης και λοιδορίας, εντούτοις ποτέ δεν έχουν βρεθεί με “λερωμένα” χέρια και πρόσωπα», σημειώνει στην επιστολή του και προσθέτει:

«Σε προσωπικό επίπεδο, μου είναι αδύνατο να παρακολουθώ ένα νέο “σίριαλ” που με προσβάλλει και θίγει την 26χρονη πολιτική διαδρομή μου, τον κοινό μας αγώνα, τα στελέχη και μέλη του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και τους δεκάδες χιλιάδες έντιμους και αγωνιστές ψηφοφόρους των ΑΝΕΛ».

Καλεί τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ να εξηγήσει ενώπιον της Κ.Ο. «εάν υπήρξαν πολιτικές, οικονομικές ή ηθικές ενστάσεις» σχετικά με τη συμμετοχή του στο κυβερνητικό σχήμα και αν ναι, ποιες ήταν αυτές και από ποιους εκφράστηκαν.

«Γνωρίζεις πως δεν εξάρτησα τη συμμετοχή μου στον αγώνα από οποιαδήποτε θέση, αλλά αυτή είναι μία απάντηση που οφείλω προς τους ψηφοφόρους μου και προς όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες που παρακολουθούν το παιχνίδι των διαρροών», καταλήγει.

Πηγή: ysterografaΣχόλια