Εξώδικο για την Περιστέρα! Ποιος τόλμησε να φωτογραφήσει την «πρώτη Κυρία» της Ελλάδας; (ΦΩΤΟ)

Εξώδικο για την Περιστέρα! Ποιος τόλμησε να φωτογραφήσει την «πρώτη Κυρία» της Ελλάδας; (ΦΩΤΟ)

Με συνοπτικές διαδικασίες κινήθηκε το σχολείο Χιλλ εναντίον εντός φωτορεπόρτερ ο οποίος τυχαίνει να έχει την κόρη του εγγεγραμμένη στο ιστορικό σχολείο.

Η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών με την Περιστέρα Μπαζιάνα στο προαύλιο της σχολή Χιλλ την ημέρα του αγιασμού πήρε περίεργες διαστάσεις, με τη διεύθυνση του ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου αναζητά  να αποδώσει ευθύνες στέλνοντας στον πατέρα – φωτορεπόρτερ εξώδικο.

Ο γνωστός φωτορεπόρτερ Βασίλης Κουτρουμάνος βρισκόταν εκεί συνοδεύοντας την 7χρονη κόρη του στην πρώτη της μέρα στο σχολείο. Ουσιαστικά με το εξώδικο η διεύθυνση της σχολής καταλογίζει στον φωτορεπόρτερ το σάλο που προκλήθηκε από τις δημοσιευμένες φωτογραφίες της Περιστέρας Μπαζιάνα στο προαύλιο της Σχολή Χιλλ, αλλά και τις αντιδράσεις για την επιλογή του κ. Τσίπρα να φοιτήσουν τα παιδιά του σε ιδιωτικό σχολείο και όχι σε δημόσιο.

Ο Βασίλης Κουτρουμάνος ασχολείται με τη φωτογραφία από το 1987 συνεργαζόμενος με τα μεγαλύτερα φωτοειδησεογραφικά πρακτορεία της χώρας και του εξωτερικού με αντικείμενο το πολιτικό, αθλητικό, κοινωνικό, κοσμικό, καλλιτεχνικό και ταξιδιωτικό ρεπορτάζ σαν ελεύθερος επαγγελματίας. Και στις 3 Νοεμβρίου 2014 βραβεύτηκε από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου ( ΠΣΑΤ) για την φωτογραφία του «Ο Βραζιλιάνος» την οποία τράβηξε στα γήπεδα της Βραζιλίας κατά την διάρκεια της διοργάνωσης του Μουντιάλ και κρίθηκε ως η κορυφαία της χρονιάς.

Δείτε το εν λόγω εξώδικο:

εξώδικο-xil-1

εξώδικο-xill-2

Περιστερα μπαζιανα-1

 

Πηγή: paraskhnio.grΣχόλια