Εξοργισμένος ταύρος που δέχεται χτυπήματα καρφώνει ταυρομάχο στην ευαίσθητη περιοχή (βίντεο)

Εξοργισμένος ταύρος που δέχεται χτυπήματα καρφώνει ταυρομάχο στην ευαίσθητη περιοχή (βίντεο)

Τη – δικαιολογημένη – οργή του ταύρου τον οποίο επρόκειτο να βασανίσει και να σκοτώσει για χάρη της… τέχνης – λέγε με «ταυρομαχία» -, ένιωσε ο ματαντόρ Marco Galan, κατά τη διάρκεια ταυρομαχίας στη Μαδρίτη την περασμένη Κυριακή.

Χιλιάδες θεατές βρέθηκαν στη μεγαλύτερη αρένα ταυρομαχίας, στο Plaza de Toros de Las Ventas, για να «απολαύσουν» μία ακόμη παράσταση της αιματοβαμμένης παράδοσης, η οποία, ωστόσο, αυτή τη φορά δεν είχε θύμα τον ταύρο, ως είθισται, αλλά την… ευαίσθητη περιοχή του ταυρομάχου.

Όπως μπορείτε να παρακολουθήστε και στο βίντεο, ο Galan τρέχει μέχρι τον ταύρο και μπήγει δύο μικρά ακόντια στη ράχη του, κίνηση που φυσικά δεν έμεινε ατιμώρητη από το ογκώδες ζώο, το οποίο κάρφωσε το ένα του κέρατο στη βουβωνική χώρα του διώκτη του, ρίχνοντάς τον στο έδαφος.

Στη συνέχεια ο ταύρος «έπιασε» με τα κέρατά του το σακάκι του ταυρομάχου και τον έσυρε στο έδαφος, μέχρι που στο σημείο έφτασαν άλλοι ταυρομάχοι προσπαθώντας να αποσπάσουν την προσοχή του ζώου, προκειμένου να διαφύγει ο Galan.

Ας ελπίσουμε πως αυτή τη φορά, το πάθημα του έγινε μάθημα και πως δε θα θελήσει να θυσιάσει άλλους ταύρους, ή… μέλη του, για την… «τέχνη».

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:Σχόλια