Φ. Γεννηματά: «Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να ψηφίσουμε νέα μέτρα»

Φ. Γεννηματά: «Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να ψηφίσουμε νέα μέτρα»

Δεδομένη εκτιμά ότι θα είναι η υποχώρηση της κυβέρνηση για τη «νέα συνθηκολόγηση» η Φώφη Γεννηματά.

«Από το «δεν θα ψηφίσουμε νέα μέτρα» πήγε στο «δεν θα υποχωρήσουμε στις αρχές μας». Το μπουγιουρντί έρχεται» δηλώνει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στην Εφημερίδα των Συντακτών η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ξεκαθαρίζει, επίσης, ότι «δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να ψηφίσουμε νέα μέτρα».

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζει, ακόμα, κοντόφθαλμο και με μικρομματικές στοχεύσεις το διαρκές αίτημα της Νέας Δημοκρατίας για πρόωρες εκλογές εξηγώντας ότι είναι ένα «αίτημα που βασίζεται στην αναγκαιότητα «να φύγουν αυτοί» αλλά περιορίζεται στην αλαζονική και αδιέξοδη επιδίωξη «για να έρθω εγώ»».

Όσον αφορά τα εσωτερικά της Δημοκρατικής Συμπαράταξης επαναλαμβάνει ότι «η ελογή της ηγεσίας από τη βάση αποτελεί ιστορικό κεκτημένο του ΠΑΣΟΚ και της παράταξής μας» προσθέτοντας ότι «διεκδικούμε να γίνουμε και πάλι η φωνή των ανθρώπων που έχουν ανάγκη και αναζητούν πραγματική ελπίδα».

Απαντώντας σε όσα υποστηρίζουν το Ποτάμι και η «Ώρα Αποφάσεων» των τριών πρώην υπουργών του ΠΑΣΟΚ, η κυρία Γεννηματά τονίζει ότι «δεν κλείσαμε την πόρτα σε κανέναν» συμπληρώνοντας, όμως, με νόημα ότι «καλό είναι ο καθένας να έχει συναίσθηση του μεγέθους του και των ευθυνών του απέναντι στη χώρα».

«Μακριά από εσωστρέφειες που αποδυναμώνουν το εγχείρημα {…} Το νέο χτίζεται από τους παρόντες» προσθέτει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.Σχόλια