Φ. Γεννηματά: Δικαίως τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν τολμούν να βγουν από το γραφείο τους – ΒΙΝΤΕΟ

Φ. Γεννηματά: Δικαίως τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν τολμούν να βγουν από το γραφείο τους – ΒΙΝΤΕΟ

«Δικαίως» τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ «δεν τολμούν να βγουν από το γραφείο τους» υποστήριξε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ  Φώφη Γεννηματά μιλώντας στη Βουλη για το ασφαλιστικό. Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ: «Μην ψάχνετε σ’ εμάς συνενόχους, δεν θα τους βρείτε» είπε χαρακτηριστικά.

Η κ. Γεννηματά υπογράμμισε ότι στην «εκθεμελίωση» του ασφαλιστικού είναι «πρωταγωνιστές» άνθρωποι «που έταζαν τα πάντα στις πλατείες των αγανακτισμένων και τώρα δεν τολμούν να βγουν από το γραφείο τους και δικαίως από ντροπή βέβαια». «Θα καταργούσατε τα κάγκελα στην πλατεία Συντάγματος και κλείσατε μέχρι και τον Εθνικό κήπο» είπε.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ότι επιτέθηκε στο κόμμα της: «Κατανοώ τον πανικό του που τον ώθησε να επιτεθεί στο ΠΑΣΟΚ, στη Δημοκρατική Συμπαράταξη. Λυπάμαι. Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη και ασχημοσύνη. Μας κτυπά γιατί γνωρίζει ποιος είναι ο πραγματικός πολιτικός «αντίπαλος», τώρα που χρεοκοπεί αυτός και η πολιτική του. Οι μάσκες έπεσαν, οι πολίτες κατανοούν πλέον ότι παραπλανήθηκαν και επιστρέφουν. Τους αριβίστες και τους καριερίστες κρατήστε τους. Δεν τους θέλουμε πίσω».

Παράλληλα, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «αποτελεί σήμερα τον πιο πρόθυμο στις απαιτήσεις των πιο συντηρητικών κύκλων της Ευρώπης. «Αδυνατείτε να αξιοποιήσετε αποτελεσματικά ακόμα και τη στήριξη των Σοσιαλιστών που έχουμε εξασφαλίσει για την Ελλάδα. Γονατίστε όσο θέλετε εσείς αλλά δεν θα γονατίστε την Ελλάδα» κατέληξε η κ. Γεννηματά.Σχόλια