Φ. Γεννημάτα για αποκαλύψεις Wikileaks: Να δώσει απαντήσεις το ΔΝΤ

Φ. Γεννημάτα για αποκαλύψεις Wikileaks: Να δώσει απαντήσεις το ΔΝΤ

Μήνυμα στο ΔΝΤ απεύθυνε η πρόεδρος της Δημοκρατικής συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά με αφορμή το σκάνδαλο που ξέσπασε μ’έσω των διαλόγων Τόμσεν-Βελκουλέσκου.

H κ. Γεννηματά, δεν έχασε την ευκαιρία να επιτεθεί στον Αλέξη Τσίπρα, εκτοξεύοντας βολές  «ούτε μετά το στραπάτσο του προηγούμενου καλοκαιριού αντιλήφθηκε ο κ. Τσίπρας και οι συνεργάτες του, τι περιμένει την χώρα, όταν σπαταλούν χρόνο χωρίς στρατηγική και σχέδιο, μέχρι να τελειώσουν τα διαθέσιμα χρήματα».

«Γιατί εκπλήσσονται τώρα;» διερωτάται η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Το λέμε εδώ και καιρό. Το δυστύχημα είναι ότι αυτή η Κυβέρνηση δεν μπορεί να διαπραγματευτεί με σχέδιο και αποτελεσματικότητα» συνεχίζει η Φώφη Γεννηματά η οποία επαναλαμβάνει την άποψή της ότι «οι εκλογές δεν είναι λύση, γιατί θα χαθεί και άλλος πολύτιμος χρόνος».

«Είναι ώρα αυτή η Βουλή να δώσει την λύση, με μια Κυβέρνηση Εθνικής Συνεννόησης με όλους όσους συμφώνησαν το περασμένο καλοκαίρι στην παραμονή της χώρας στην ευρωπαϊκή πορεία. Να εξασφαλίσει την οριστική έξοδο της χώρας από τα μνημόνια και την αναδιάρθρωση του δημοσίου χρέους»Σχόλια