Φ.Κουβέλης: Με προϋποθέσεις θα επέστρεφα στον αλλαγμένο ΣΥΡΙΖΑ

Φ.Κουβέλης: Με προϋποθέσεις θα επέστρεφα στον αλλαγμένο ΣΥΡΙΖΑ

Υπό προϋποθέσεις θα κρινόταν η επιστροφή του Φώτη Κουβέλη στον ΣΥΡΙΖΑ όπως ο ίδιος δήλωσε σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΙ.

Με τα σενάρια επιστροφής του πρώην στελέχους να δίνουν και να παίρνουν το τελευταίο διάστημα, ο κ. Κουβέλης, διευκρίνισε ότι:«Με προϋποθέσεις, όπως η χάραξη συγκεκριμένης πολιτικής, θα έμπαινα».

Ο κύριος Κουβέλης αναφερόμενος στην πολιτική που πρέπει τώρα να ακολουθηθεί είπε ότι «Η σταδιακή απαγκίστρωση από το μνημόνιο είναι πάντοτε αναγκαία αλλά εκείνο που πρέπει να γίνει είναι τα αντίρροπα…Θα πρέπει να γίνει συνείδηση όλων μας ότι το πλαίσιο είναι συγκεκριμένο και σκληρό και ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να εξασφαλίσει τα αντίρροπα»

Σε ότι αφορά τς αγροτικές κινητοποιήσεις  τόνισε ότι όλες οι απεργιακές κινητοποιήσεις έχουν πολιτικό στόχο και όσοι κινητοποιούνται επιθυμούν να αλλάξει η πολιτική που τους αφορά, όμως ανεξάρτητα από αυτό, υπάρχουν και αυτοί που θέλουν να υπονομεύσουν την κυβέρνηση και να αλλάξουν το καθεστώς των πραγμάτων και της κυβέρνησης».

Αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση βρίσκεται σε συμπληγάδες είπε χαρακτηριστικά «αλλά υπάρχει δυνατότητα διορθωτικών παρεμβάσεων για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους αγρότες».Σχόλια