Φεστιβάλ στο Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού

Φεστιβάλ στο Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού

Μουσική από τη Χορωδία και τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Οργανισμού και θεατρικές παραστάσεις είναι οι προτάσεις ψυχαγωγίας που προσφέρει στο αθηναϊκό κοινό ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων από 30 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου στο Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού, στο πλαίσιο των εκδηλώσεών του «Καλοκαίρι στην Αθήνα».

Την Τρίτη 30 Ιουνίου η Χορωδία του Οργανισμού με μαέστρο το Σταύρο Μπερή υποδέχεται τη σοπράνο Τζίνα Φωτεινοπούλου και τον πιανίστα Γιώργο Δούση στη συναυλία Πάω να πω στο σύννεφο με τραγούδια Ελλήνων συνθετών, διασκεδάζοντας το κοινό σε ένα γεμάτο εκπλήξεις “crossover” μουσικό πρόγραμμα.
Οι φίλοι του θεάτρου θα παρακολουθήσουν την Πέμπτη 2 Ιουλίου τη θεατρική παράσταση Ρωμαίος και Ιουλιέτα για δύο, μία διασκευή του ομώνυμου έργου του William Shakespeare με τους Κώστα Γάκη, Αθηνά Μουστάκα και Κωνσταντίνο Μπιμπή.
Την Παρασκευή 3 Ιουλίου τη σκυτάλη στο θέατρο Κολωνού παίρνει η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Οργανισμού υπό τη μουσική διεύθυνση του Δημήτρη Μίχα με τη συναυλία Υπό το σεληνόφως.
Τέλος, το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Ιουλίου η θεατρική ομάδα ενηλίκων του Πολιτιστικού Κέντρου Κάτω Πατησίων θα ανέβει στη σκηνή του Κολωνού και θα παρουσιάσει τη θεατρική παράσταση Γέρμα του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα.Σχόλια