Φυλλάδια στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής πέταξαν στελέχη της ΛΑΕ

Φυλλάδια στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής πέταξαν στελέχη της ΛΑΕ

Φυλλάδια στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής πέταξαν τα στελέχη της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑΕ) Στάθης Λεουτσάκος και Θανάσης Πετράκος.

Συγκεκριμένα, οι δύο πρώην βουλευτές βρίσκονταν στα θεωρεία της Βουλής, από όπου έριξαν τα φυλλάδια κατά των ιδιωτικοποιήσεων, τα οποία έπεσαν στα έδρανα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που μιλούσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς.

Ο κ. Μαντάς ο οποίος επιχείρησε να μη δώσει έκταση στο γεγονός, σχολιάζοντας ότι η Βουλή είναι χώρος έκφρασης των ιδεών, ως εκ τούτου δε διεκόπη ούτε η ομιλία ούτε η συνεδρίαση.

Ωστόσο η κίνηση των στελεχών της ΛΑΕ σχολιάστηκε από βουλευτές της ΝΔ, όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος έκανε σχετική ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Twitter.

Από την πλευρά του, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Κεγκέρογλου, ανέφερε σχετικά ότι «Ζητώ να μην υπάρξει τιμωρία για τους πρώην συναδέλφους μας βουλευτές, οι οποίοι θα έπρεπε να είναι εδώ κάτω στα έδρανα, όχι στα θεωρεία», και κατέληξε καταχειροκροτούμενος από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ απευθυνόμενος στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ: «Αλλά τους στείλατε στα θεωρεία για να μη βρίσκονται εδώ και σας θυμίζουν τι λέγατε πέρσι».Σχόλια