«Φύλλο και φτερό» κάνει η Αντιτρομοκρατική τα κρησφύγετα του συνεργού Μαζιώτη

«Φύλλο και φτερό» κάνει η Αντιτρομοκρατική τα κρησφύγετα του συνεργού Μαζιώτη

Σε συνολικά τέσσερις συλλήψεις έχει προχωρήσει από το πρωί η Αντιτρομοκρατική εκ των οποίων οι τρεις κατά τη διάρκεια μεγάλης επιχείρησης στην περιοχή του Βόλου και η τέταρτη στα βόρεια προάστια της Αθήνας.

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο τελευταίος καταζητούμενος των «ληστών του Διστόμου» και συνεργός του Νίκου Μαζιώτη, Γιώργος Πετρακάκος και μια 36χρονη γυναίκα, στενό συγγενικό πρόσωπο της οποίας είναι φυλακισμένο, καθώς φέρεται πως συμμετείχε σε επιθέσεις της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» και συγκεκριμένα στην αιματηρή ληστεία στην Πάρο, όπου είχε χάσει τη ζωή του ένας οδηγός ταξί τον Αύγουστο του 2012.

Η 36χρονη σύμφωνα με πληροφορίες κυκλοφορούσε με τα πραγματικά της στοιχεία και στο όνομά της είχε ενοικιαστεί το διαμέρισμα στο κέντρο του Βόλου. Ακόμη συνελήφθησαν δυο αδέρφια, συνεργοί τους.

Άντρες της Ανττρομοκρατικής κάνουν «φύλλο και φτερό» τα κρησφύγετα των συλληφθέντων και συγκεκριμένα το σπίτι στο κέντρο του Βόλου, μια αποθήκη καθώς και σε ένα λυόμενο που βρίσκεται 7χλμ έξω από το Βόλο στο δρόμο προς το Πήλιο. Στα κρησφύγετα του Βόλου βρέθηκαν 2 Ι.Χ αυτοκίνητα κι ένα βανάκι τα οποία ερευνά η Αντιτρομοκρατική.

Στο στόχαστρο των αρχών είναι κι ένα σπίτι στο Μώλο Φθιώτιδας όπου βρέθηκαν ένα τζιπ κι ένα αγροτικό όχημα.Σχόλια