Φυσική μάσκα για τις άκρες των μαλλιών

Φυσική μάσκα για τις άκρες των μαλλιών

Φρόντισε και ενυδάτωσε τα μαλλιά σου καθημερινά. Δώσε τους τη λάμψη και τη περιποίηση που τους αξίζουν με τη παρακάτω φυσική μάσκα με βασικό συστατικό τη μπανάνα. Μάθε διαβάζοντας παρακάτω πως να τη παρασκευάσεις εύκολα και γρήγορα, αλλά και τον τρόπο εφαρμογής.

 

Θα χρειαστείς μόνο μια μπανάνα, ένα αβοκάντο και μια κουταλιά της σούπας λάδι. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ελαιόλαδο, λάδι καρύδας ή αμυγδαλέλαιο.

 

Η προετοιμασία εύκολη, γρήγορη και απλή!

Βάλε τα συστατικά σε ένα μπλέντερ και χτύπησε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Έπειτα άπλωσε το μείγμα στα μαλλιά σου από τις ρίζες μέχρι τις άκρες και άφησε τη μάσκα να δράσει για 20-30 λεπτά. Αν θέλεις μπορείς να τυλίξεις τα μαλλιά σου με μια πετσέτα ή να χρησιμοποιήσεις ένα σκουφάκι. Στο τέλος ξέπλυνε τα μαλλιά σου με κρύο νερό.

Μπορείτε να εφαρμόζεις τη μάσκα 2 με 3 φορές την εβδομάδα και σίγουρα το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει!

 

Οι μπανάνες δεν είναι μόνο νόστιμες αλλά και χρήσιμες στο δέρμα μας και τα μαλλιά μας! Περιέχουν μεταξύ άλλων το απαραίτητο αμινοξύ που μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση της τρίχας και κάλιο που βοηθά τα μαλλιά να διατηρήσουν μια ισορροπία στο pH τους! Ακόμη, προστατεύουν την ελαστικότητα της τρίχας εμποδίζοντας την ψαλίδα και το σπάσιμο!

 

 

 

 Σχόλια