Φοιτήτρια καταγγέλλει ξυλοδαρμό από λέκτορα μέσα στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – Με μήνυση απαντά ο 50χρονος

Φοιτήτρια καταγγέλλει ξυλοδαρμό από λέκτορα μέσα στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – Με μήνυση απαντά ο 50χρονος

Τον ξυλοδαρμό της από λέκτορα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στον Βόλο, καταγγέλλει φοιτήτρια, με τον ίδιο να στρέφεται εναντίον της με μήνυση, κατηγορώντας την για ψευδή καταμήνυση, απειλή και εξύβριση, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ΑΠΕ – ΜΠΕ, σε μια υπόθεση με αρκετά ερωτηματικά.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 20χρονης φοιτήτριας που σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο του Βόλου, το περιστατικό σημειώθηκε σε χώρο του Πανεπιστημίου την περασμένη Πέμπτη.

Λίγο μετά τις 21.00 το βράδυ, η 20χρονη βρέθηκε από φοιτητές και καθηγητές μπροστά σε ασανσέρ να καλεί σε βοήθεια, γεμάτη αίματα και σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Για την κατάστασή της κατηγορούσε 50χρονο διδάσκοντα σε σχολή του Πανεπιστημίου, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο κατηγορούμενος για σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση.

Η φοιτήτρια, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και συνοδεία καθηγητών του Πανεπιστημίου, μεταφέρθηκε στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο του Βόλου, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Στη συνέχεια, η 20χρονη πήγε αμέσως στο Α’ Αστυνομικό Τμήμα του Βόλου και κατέθεσε μήνυση κατά του διδάσκοντα, που είναι λέκτορας, κατηγορώντας τον ότι τη χτύπησε με τα χέρια του στο πρόσωπο, την απείλησε και την εξύβρισε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επεισόδιο έλαβε χώρα στο γραφείο του λέκτορα όπου τον είχε επισκεφθεί η φοιτήτρια.

Ωστόσο, ο 50χρονος λέκτορας στράφηκε εναντίον της φοιτήτριας με μήνυση, κατηγορώντας την για ψευδή καταμήνυση, απειλή και εξύβριση.

Στην Εισαγγελία Βόλου όπου παραπέμφθηκαν και οι δύο για να δικαστούν στο Αυτόφωρο, ο λέκτορας ζήτησε προθεσμία προκειμένου να προετοιμαστεί και το δικαστήριο αναβλήθηκε και για τους δύο, καθώς θα γίνει συνεκδίκαση των υποθέσεων, τη Δευτέρα στη μία μετά το μεσημέρι.Σχόλια