Φλαμπουράρης σε «αντάρτες»: Να συνέλθετε

Φλαμπουράρης σε «αντάρτες»: Να συνέλθετε

«Πρώτος μας στόχος να κλείσουμε μία όσο το δυνατόν συμφερότερη συμφωνία» είπε ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ σε ερώτηση αν η κυβέρνηση σκέφτεται το ενδεχόμενο των εκλογών. «Από τη στιγμή που κλειστεί η συμφωνία, τότε ανάλογα με τις συνθήκες θα επανεξετάσουμε την κατάσταση και θα καταλήξουμε στο τι θα κάνουμε παραπέρα» ξεκαθάρισε ο υπουργός τονίζοντας πως «με βάση τα συμφέροντα των εργαζομένων και τους έθνους θα πάρουμε αποφάσεις».

Την ίδια ώρα ο κ. Φλαμπουράκης απηύθηνε έκκληση στους «αντάρτες» υπουργούς και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να «συνέλθουν και να επανέλθουν».

«Για πρώτη φορά υπάρχει αριστερή κυβέρνηση στη χώρα και μου φαίνεται αδιανόητο οι ίδιοι της οι υπουργοί να μην της δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης» είπε ο υπουργός για όσους καταψήφισαν τα μέτρα λέγοντας ότι πιστεύει πως τα πράγματα θα διορθωθούν στην πορεία. «Με πίκρανε αυτό κι εμένα και τον πρωθυπουργό» συνέχισε ο κ. Φλαμπουράρης απευθύνοντας έκκληση στους «συντρόφους» του, όπως τους χαρακτήρισε, να «συνέλθουν και να επανέλθουν. Να συνειδητοποιήσουν ότι είμαστε κυβέρνηση και όχι αντιπολίτευση» είπε ξεκαθαρίζοντας: «Οι επιλογές είναι: ή μένεις και διευκολύνεις ή φεύγεις».

Όσον αφορά στον Αλέξη Τσίπρα ο υπουργός είπε πως «μπορεί πολλοί να υποτίμησαν την προσπάθεια που έκανε όλο αυτό το διάστημα αλλά ο κόσμος καταλαβαίνει ότι είναι ένας εθνικός ηγέτης που έδωσε μάχες. Ο Αλέξης έχει πείσμα και πίστη» είπε ο κ. Φλαμπουράρης.

 Σχόλια