Φωκάς: Για τα επόμενα 100 χρόνια θα μείνω με τον Καμμένο και τους ΑΝΕΛ

Φωκάς: Για τα επόμενα 100 χρόνια θα μείνω με τον Καμμένο και τους ΑΝΕΛ

Την πλήρη στήριξή του στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, εξέφρασε με δηλώσεις του ο βουλευτής Αριστείδης Φωκάς

«Η συμπεριφορά του Πρωθυπουργού απέναντι στον συνεταίρο του, τον εταίρο δεν ήταν καθόλου σωστή. Μια συμφωνία μεταξύ κυρίων έληξε με μια τραγωδία για τη μια πλευρά. Όπως είπε σωστά ο κ. Καμμένος, πήρε το κεφάλι των ΑΝΕΛ και το πήγε στον Ερντογάν διότι οι εφημερίδες έγραφαν ότι γλιτώσαμε από τον Πάνο Καμμένο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Φωκάς μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το εάν υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής στην Ένωση Κεντρώων μετά τη διάλυση της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ, είπε: «Τα πάντα ρει. Που σημαίνει ότι όλα εξελίσσονται, όλα προχωράνε».

Σε διευκρινιστική ερώτηση του Γιώργου Αυτιά περί επιστροφής στο κόμμα του Βασίλη Λεβέντη, απάντησε: «Η ζωή είναι μια διαρκής έκπληξη. Εγώ όμως για τα επόμενα 100 χρόνια θα μείνω με τον Πάνο Καμμένο και τους ΑΝΕΛ. Αυτό δεν αλλάζει».

«Ο Καμμένος παράτησε το υπουργείο που τόσο λάτρευσε. Ξέρετε κάποιον που να παρατάει υπουργείο; Κάλεσε τους βουλευτές του να κάνουν το ίδιο ακριβώς, δεν τον ακολούθησε κανείς και είδαμε την κοινοβουλευτική του ομάδα να μην υπάρχει» πρόσθεσε ο κ. Φωκάς.


Σχόλια