Φωτίου κατά αντιπολίτευσης: «Tο μόνο που μένει είναι να μας στείλουν στο Γουδί για κρέμασμα»

Φωτίου κατά αντιπολίτευσης: «Tο μόνο που μένει είναι να μας στείλουν στο Γουδί για κρέμασμα»

Σκληρή κριτική κατά της αντιπολίτευσης εξαπέλυσε η Θεανώ Φωτίου σε συνέντευξή της στο MEGA. Μεταξύ άλλων η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης δήλωσε «Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει με επάρκεια που δεν μπορείτε να διανοηθείτε το προσφυγικό».

«Σεβόμαστε όλες τις προσωπικές ιδιατερότητες και την ευαισθησία τόσο της πρώην υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, κ. Χριστοδουλοπούλου όσο και της κ. Κατριβάνου, αλλά είναι αυτό, κάποιες ιδιατερότητες», «μην ανησυχείτε δεν κινδύνευσε η κυβερνητική πλειοψηφία» τόνισε η κ. Φωτίου.

Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε για τις καταγγελίες για τα έργα που αφορούν στο προσφυγικό, με ορισμένες μάλιστα εξ αυτών να «δείχνουν» τους ΑΝΕΛ, απάντησε σε υψηλό τόνο ότι «είναι ντροπή και μόνο να υπονοείται κάτι τέτοιο» όταν «ο υπουργός κ. Βίτσας έχει καταθέσει στη Βουλή φάκελο με αναλυτικά στοιχεία για το πώς έγιναν μέχρι σήμερα οι αναθέσεις σίτισης και όλων των έργων για το προσφυγικό».

Για το νομοσχέδιο που έφερε η κυβέρνηση στη Βουλή και αφορά στην εφαρμογή της συμφωνίας ΕΕ – Τουρκίας, η Θ. Φωτίου επισήμανε ότι δεν στοχεύει αυτό καθ ‘ αυτό στην επίλυση της κρίσης αλλά στη διευθέτηση ορισμένων αναγκαίων θεμάτων.

«Ή δεν κάνει τίποτα η κυβέρνηση γιατί δεν μπορεί να εκταμιεύσει τα κονδύλια βάσει της κείμενης νομοθεσίας ή αναθεωρείται ο νόμος για να προχωρήσουν τα έργα», προσέθεσε.

 

 Σχόλια