[φωτο] Η νέα διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του Δραγασάκη, την λένε Ηρώ και έχει τρία μεταπτυχιακά

[φωτο] Η νέα διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του Δραγασάκη, την λένε Ηρώ και έχει τρία μεταπτυχιακά

Ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας τοποθέτησε σε θέσεις κλειδιά νεαρές κυρίες (Αχτσιόγλου, Νοτοπούλου κτλ) ακολούθησε προσφάτως και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης αναβαθμίζοντας μετακλητή υπάλληλο που υπηρετούσε στο πολιτικό του γραφείο σε θέση Διευθύντριας του Πολιτικού Γραφείου του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης.

Πρόκειται για την Ηρώ Ζαβογιάννη, η οποία από το Νοέμβριο του 2015 παρείχε τις υπηρεσίες της στην Αντιπροεδρία της Κυβέρνησης και πλέον θα αναλάβει το απαιτητικό έργο της διεύθυνσης του γραφείου του  Αντιπροέδρου. H Ηρώ Ζαβογιάννη είανι 33 ετών, εμφανίζεται ατρόμητη στην δουλειά και έχει εμπειρία από τη δημόσια υπηρεσία. Η ίδια υπήρξε υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τον ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές και υπήρξε επιστημονικός συνεργάτης του βουλευτή Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλη Κυριακάκη.

Η κ. Ζαβογιάννη μπορεί κάλλιστα να καυχιέται ότι είναι η συνεργάτιδα κυβερνητικού αξιωματούχου με τα περισσότερα… μεταπτυχιακά. Τρία παρακαλώ. Περισσότερα απ΄αυτά της κυρίας Αχτσιόγλου. Εκτός από το πτυχίο που διαθέτει από το Πολιτικό της Νομικής Αθηνών διαθέτει μεταπτυχιακό στα «Ανθρώπινα Δικαιώματα» από το Πανεπιστήμιο του Κέντ, μεταπτυχιακό στην «Πολιτική Επιστήμη και Κοινωνιολογία» από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακό στη «Διεθνή Ιατρική:
Διαχείριση Κρίσεων Υγείας» από το ίδιο πανεπιστημιακό ίδρυμα.

Πηγή: ΒηματοδότηςΣχόλια