Φωτογραφίες από το νεογέννητο μωρό του Κώστα Βουτσά- Το κλάμα του ηθοποιού (ΒΙΝΤΕΟ)

Φωτογραφίες από το νεογέννητο μωρό του Κώστα Βουτσά- Το κλάμα του ηθοποιού (ΒΙΝΤΕΟ)

Γονείς έγιναν ο Κώστας Βουτσάς και η Αλίκη Κατσαβού. Το ζευγάρι απέκτησε ένα υγιέστατο αγοράκι, με βάρος 3 κιλά και 330 γραμμάρια! Ο μικρούλης γεννήθηκε με καισαρική τομή, κάνοντας τους γονείς του να πλέουν σε πελέγη ευτυχίας. Ο τοκετός εξελίχθηκε ομαλότατα και αξίζει να σημειωθεί πως αυτό είναι το πέμπτο παιδί του Κώστα Βουτσά.

O Κώστας Βουτσάς καμαρώνει το νεογέννητο γιο του

Στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» το ζευγάρι μίλησε τηλεφωνικά για την τεράστια ευτυχία του:

«Είμαι δυνατή, γερή. Είμαι τρισευτυχισμένη γιατί τον έχω στο δωμάτιο μαζί μου τον Φοίβο. Τώρα τον έχω δώσει στην αγκαλιά του Κώστα για να μιλήσω εγώ μαζί σας. Την ώρα που τον σήκωσαν ψηλά και τον είδα και άλλαζε χέρια μέχρι να έρθει στην αγκαλιά μου, αυτά τα δευτερόλεπτα είναι συγκλονιστικά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αλίκη Κατσαβού και η Κατερίνα Καραβάτου έβαλε τα κλάματα. «Είναι πολύ ήρεμος, γλυκός και ήσυχος και έχει ένα μικρό παραπονάκι όταν πεινάσει. Ο Κώστας έβαλε τα κλάματα. Όλοι λένε ότι μοιάζει στον Κώστα, εγώ νομίζω ότι μου μοιάζει και μένα λίγο. Γεννήθηκε 3.330 γραμμάρια και 52 εκατοστά ύψος», πρόσθεσε η Κατσαβού.

Ο Κώστας Βουτσάς εξομολογήθηκε: «Δεν περίμενα να κλάψω τόσο πολύ. Η ευτυχία μου ήταν που είδα την Αλίκη και βαστούσε το παιδί στην αγκαλιά της. Αυτή η εικόνα με συγκλόνισε. Με τη γέννα του παιδιού θα ζήσω 20 χρόνια. Της είπα: «Αλίκη μου, δωμάτια έχει εδώ στο Ιασώ, να ξανακάνουμε κι άλλο».

Ο μικρούλης με τις ετεροθαλείς αδερφές του Σάντρα και Θεοδώρα.Σχόλια