Φωτογραφίες σοκ από ροζ σκάνδαλο έλληνα ιερέα με… Περουβιανή (!)

Φωτογραφίες σοκ από ροζ σκάνδαλο έλληνα ιερέα με… Περουβιανή (!)

Ένα ροζ σκάνδαλο από αυτά που δεν ακούς συχνά, είδε τα τελευταία εικοσιτετράωρα το φως της δημοσιότητας…

Πρωταγωνιστής; Ένας έλληνας παππάς στο Μανχάταν των ΗΠΑ.

Πρόκειται για τον ελληνορθόδοξο ιερέα, πατέρα Γεώργιο Πασσιά , ο οποίος αναγκάστηκε σε παραίτηση μετά την αποκάλυψη της παράνομης σχέσης του με μια Περουβιανή, μητέρα τριών παιδιών, παντρεμένη με ομογενή.

Ποιος είναι ο Γεώργιος Πασσιάς

Ο πατέρας Γεώργιος ήταν παντρεμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών. Ο ιερέας ιερουργούσε εδώ και τουλάχιστον εννέα χρόνια στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, στην περιοχή Washington Heights στο Μανχάταν και αποκαλούσε την 45χρονη Εθελ Μπουζάλα «πνευματική εγγονή» του. Την είχε μάλιστα καταστήσει και στενή συνεργάτιδά του στην προσπάθειά του να συγκεντρώσει χρήματα για την ανακαίνιση του ναού, ενώ στη συνέχεια η Περουβιανή ερωμένη του έγινε και διευθύντρια του κατηχητικού της εκκλησίας.

Σύμφωνα με τη New York Post οι σεξουαλικές τους ορέξεις ήταν τόσο έντονες που δεν αρκούσε μόνο η ερωτική πράξη, αλλά υπήρχε και βιντεοσκόπηση των φαντασιώσεων τους.

«Ο Θεός αποφάσισε να αποσυρθώ, να ακολουθήσω τον δρόμο της σιωπής και της προσευχής, της νηστείας και της αφοσίωσης στον Κύριο μας. Μην με ρωτήσετε πού πηγαίνω και πού θα βρίσκομαι» έγραψε στο μήνυμα που έστειλε στον ποίμνιό του και στο οποίο ενημέρωνε ότι εγκαταλείπει τη θέση του για προσωπικούς λόγους.

Την αποκάλυψη έκανε ο σύζυγος της 45χρονης, που ανακάλυψε την ερωτική σχέση της συζύγου του με τον Έλληνα παπά και έστειλε το σχετικό υλικό στην Αρχιεπισκοπή.

Το παράνομο ζευγάρι κλήθηκε από τον επίσκοπο Αντώνιο Παρόπουλο σε απολογία και στις 16 Σεπτεμβρίου ο ιερέας απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του, ενώ ομολόγησε ότι έχει αμαρτήσει.

Δείτε τις σοκαριστικές φωτογραφίες που ήρθαν στη δημοσιότητα
inner
inner

Σχόλια