(ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ) Φωτιά μια ανάσα από το σπίτι του Αλέξη Τσίπρα!

(ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ) Φωτιά μια ανάσα από το σπίτι του Αλέξη Τσίπρα!

Αργά το βράδυ της Τετάρτης ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά μια ανάσα απο το σπίτι του Αλέξη Τσίπρα στην Κυψέλη.

Τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα έσπευσαν να σβήσουν την φωτιά και στο σημείο κατέφθασε ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Δεν κινδύνευσαν ζωές καθώς οι ιδιοκτήτες του οικήματος πρόλαβαν να βγουν έγκαιρα από αυτό. Δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.

«Υπερβολή τα τέσσερα πυροσβεστικά»

Αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει ότι οι Αρχές αντέδρασαν πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα να λήξει το περιστατικό

«Μυρίσαμε καπνό και βγήκαμε στο μπαλκόνι. Η φωτια ήταν μεγάλη. Μέχρι να καταλάβουμε τι είχε συμβεί είχαν έρθει τα πρώτα δύο πυροσβεστικά και καμιά δεκαριά άντρες. Αντέδρασαν πολύ γρήγορα. Θα έλεγα ότι ήταν υπερβολή. Πολλά οχήματα για μία φωτιά σε διαμέρισμα. Ηταν μεγάλη φωτιά αλλά έφταναν δύο. Ελπίζω να μην  έλειψαν από κάποιο άλλο περιστατικό»

Ο ιδιοκτήτης καταστήματος που βρίσκεται δίπλα από το φλεγόμενο κτίριο επί της οδού Πάρνηθος Βασίλης Ιντζιρτζής δήλωσε στο eReportaz:

» Πραγματικά όλοι κινήθηκαν πολύ γρήγορα. Ακουσα σειρήνες και μόλις βγήκα από το κατάστημα μου είχαν ήδη φτάσει στο σημείο πυροσβεστικά και αστυνομία. Σίγουρα παίζει ρόλο ότι είμαστε δίπλα στο σπίτι του πρωθυπουργού αλλά θεωρώ ότι θα έπρεπε να αντιδρούν κατά αυτόν τον τρόπο σε όλα τα περιστατικά. Η φωτιά ήταν μεγάλη, από θαύμα δεν κινδύνευσε κάνεις και η φωτιά έσβησε έγκαιρα»


Σχόλια