Φοβερός Γκλέτσος: «Θα πάω στο Survivor με Βουλγαράκη, Καμμένο κι δύο αριστερούς»!

Φοβερός Γκλέτσος: «Θα πάω στο Survivor με Βουλγαράκη, Καμμένο κι δύο αριστερούς»!

Ο Απόστολος Γκλέτσος δεν είναι πια… νεανίας και μόνο λόγω ηλικίας και υποχρεώσεων που δεν του επιτρέπουν να πάει μέχρι την Καραϊβική και να μείνει εκεί μήνες, δεν μετέχει στο Surivor! Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στο «Ε» και στην ερώτηση του συνεργάτη της, Πέτρου Κουσουλού, δεν δίστασε να πει πως του αρέσει το παιχνίδι και στη συνέχεια να εξηγήσει υπό ποιες συνθήκες θα μετείχε και αυτός!

«Μου αρέσει! Γιατί όχι, μου αρέσει, δεν το κρύβω! Αν γινόταν Survivor στην Ελλάδα με 45άρδες πολιτικούς, όχι 30άρηδες αθλητές θα πήγαινα! Με πολιτικούς όμως, μη μου έρθει ο άλλος ο 30άρης ο δεκαθλητής…»

Εκείνη την ώρα ενημερώθηκε από το πάνελ πως ο Σπαλιάρας είναι 42 ετών και ουχί αθλητής, αλλά μοντέλο, κάτι που προκάλεσε την έκπληξη στο δήμαρχο Στυλίδας: «Πόσο είναι ο Σπαλιάρας, 42;  Δεν του φαίνεται. Να τον έχει ο Θεός καλά!»

Η Ναταλία Γερμανού του έκανε στη συνέχεια την ερώτηση-κλειδί: Ποιους τρεις πολιτικούς θα ήθελε συμπαίκτες σε ένα Survivor λίγο έξω από τη Στυλίδα:

«Τον Βαγγέλη Βουλγαράκη, παλιό κομάντο! Τον Πάνο Καμμένο γιατί είναι πιλοτάρα, σίγουρα. Και έναν αριστερό-αριστερό, τον Πολάκη που είναι βατραχανθρωπάρα και τον Παφίλη που είναι ΚΚΕ…»

Δείτε μετά το 1:16:50 τα σχόλια του Απόστολου Γκλέτσου για το SurvivorΣχόλια