Φρίκη: Οι τζιχαντιστές «σπέρνουν» θανατηφόρα ασθένεια που τρώει τη σάρκα (σκληρές εικόνες)

Φρίκη: Οι τζιχαντιστές «σπέρνουν» θανατηφόρα ασθένεια που τρώει τη σάρκα (σκληρές εικόνες)

Έναν ακόμη κρίκο στη φρικιαστική αλυσίδα των αποτρόπαιων πράξεών τους που αδυνατεί να συλλάβει υγιής ανθρώπινος νους, πρόσθεσαν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία.

Σύμφωνα με καταγγελίες μελών της ανθρωπιστικής, μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «Κουρδική Ερυθρά Ημισέληνος», το ISIS είναι υπεύθυνο για την εξάπλωση της λεϊσμανίασης, μιας θανατηφόρας ασθένειας που κατατρώει τη σάρκα!

asthenia tzixantistes1

Όπως σημειώνουν ειδικοί, η λεϊσμανίαση είναι λοιμώδης ασθένεια που οφείλεται σε πρωτόζωα παράσιτα και μεταδίδεται από τις μύγες και τις σκνίπες, ωστόσο το γεγονός ότι οι τζιχανιστές πετούν τα πτώματα των θυμάτων τους από τις εκτελέσεις στους δρόμους, όπου σαπίζουν, συμβάλλουν στην ταχύτατη εξάπλωσή της.

Μόνο τους τελευταίους έτσι δώδεκα μήνες, έχουν αναφερθεί στη Συρία περισσότερα από 500 κρούσματα της νόσου, η οποία οδηγεί στο θάνατο αν δεν χορηγηθεί άμεσα θεραπεία στον ασθενή.

Αν, δε, αναλογιστεί κανείς πως την ίδια ώρα, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας καταγγέλλει ότι στη χώρα, λόγω του εμφυλίου πολέμου, το σύστημα Υγείας υπολειτουργεί, με το 58% των δημόσιων νοσοκομείων να έχει καταστραφεί, καθιστώντας επιτακτική την ανάγκη ανθρωπιστικής βοήθειας για 13 εκατ. Σύρους, τότε η κατάσταση φαίνεται πως βρίσκεται ήδη εκτός ελέγχου.

asthenia tzixantistes7

Με ανάρτησή του μάλιστα στο Twitter, όπου εικονίζεται ένα αγόρι από τη Συρία που πάσχει από λεϊσμανίαση, το State Department κατηγορεί το Ισλαμικό Κράτος για την εξάπλωση της θανατηφόρας ασθένειας.

«Ως αποτέλεσμα των αποτρόπαιων πράξεων του Ισλαμικού Κράτους, στις οποίες περιλαμβάνονται και οι δολοφονίες αθώων ανθρώπων, τα πτώματα των οποίων πετούν στους δρόμους, είναι η ταχεία εξάπλωση της ασθένειας της λεϊσμανίασης», καταγγέλλει ο Dilqash Isa, ακτιβιστής και επικεφαλής της οργάνωσης «Κουρδική Ερυθρά Ημισέληνος», συμπληρώνοντας: «Πριν από τέσσερα χρόνια αγνοούσαμε την ύπαρξη της ασθένειας»…ΠΗΓΗ : Newsbomb.grΣχόλια