Φρίκη: Σκότωσε με ρόπαλο και έκαψε το 21μηνών μωράκι του γιατί το ζήλευε!

Φρίκη: Σκότωσε με ρόπαλο και έκαψε το 21μηνών μωράκι του γιατί το ζήλευε!

Η μικρή Maddox είχε νικήσει καρκίνο στο μάτι και ο πατέρας της ζήλευε που της έδιναν όλοι προσοχή. Ο πατέρας ομολόγησε πως χτύπησε τη Maddox μέχρι θανάτου με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ και έκαιγε το άψυχο κορμάκι της για 3 ώρες.

Εν συνεχεία πέταξε τη σορό της σε ένα ρυάκι στις Συρακούσες, δένοντας στο κορμάκι της τσιμεντόλιθους για να μη βγει στην επιφάνεια του νερού.

«Χωρίς να υπεισέλθουμε σε πολλές λεπτομέρειες, οι δηλώσεις του φανερώνουν το αίσθημα ζήλειας που τον κυρίευε επειδή η κορούλα του έπαιρνε όλη την προσοχή», τόνισε ο εισαγγελέας Bil Fitzpatrick.

Το άψυχο κορμάκι της Maddox βρέθηκε από δύτες της αστυνομίας στις 21 Φεβρουαρίου και περίπου 36 ώρες μετά την εξαφάνισή της. Η μητέρα της μικρούλας Morgan Lawrence είπε στους αστυνομικούς πως ο άντρας της θα την έπαιρνε από τη δουλειά το μοιραίο βράδυ.

Εκείνος όμως άφησε το αυτοκίνητο και τα κλειδιά στον χώρο στάθμευσης και δεν εμφανίστηκε ποτέ. Όταν γύρισε σπίτι η Morgan βρήκε ένα σημείωμα στο οποίο υπαινισσόταν πως θα μπορούσε να βλάψει τη μικρούλα Maddox και τον εαυτό του.

Ο πα-τέρας ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημά του και οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο που είχε πετάξει το άψυχο κορμάκι της κορούλας του.Σχόλια