Φρίκη στην Πολωνία: Θαυμαστής του Χάνιμπαλ Λέκτερ αποκεφάλισε καθηγήτρια

Φρίκη στην Πολωνία: Θαυμαστής του Χάνιμπαλ Λέκτερ αποκεφάλισε καθηγήτρια

Ο Ποζνάνσκι την σκότωσε και την αποκεφάλισε με ένα από τα σπαθιά του.

Οι αρχές της Πολωνίας εξέδωσαν σήμερα (08/02) Πανευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης σε βάρος ενός άνδρα που πιστεύεται ότι διέφυγε σε κάποια χώρα της δυτικής Ευρώπης αφού σκότωσε και αποκεφάλισε μια νεαρή καθηγήτρια.

Ο Καγιετάν Ποζνάνσκι θεωρείται «πολύ επικίνδυνος», όπως ανέφερε μια εκπρόσωπος των δικαστικών αρχών της Βαρσοβίας, η Εύα Λεσίνσκα-Φούρτακ.

Τα τηλεοπτικά κανάλια της Πολωνίας μετέδωσαν πολλές φωτογραφίες του 30χρονου, αδύνατου βιβλιοθηκάριου με τα καστανά μαλλιά. Ο Ποζνάνσκι δεν έχει ποινικό μητρώο και δεν είναι γνωστό αν πάσχει από κάποια ψυχική ασθένεια.

Τα μέσα ενημέρωσης της χώρας ανακάλυψαν πολύ γρήγορα ότι ο Ποζνάνσκι ήταν «θαυμαστής» του Χάνιμπαλ Λέκτερ, του κανίβαλου ψυχίατρου της ταινίας «Η σιωπή των αμνών». Παρέδιδε μαθήματα αρχαίας ποίησης, τα οποία συνόδευε με μακάβριες φωτογραφίες, ενώ ήταν και συλλέκτης σπαθιών σαμουράι.

Το θύμα του ήταν μια νεαρή καθηγήτρια που θα του παρέδιδε μαθήματα Ιταλικών στο σπίτι της. Εκεί, ο νεαρός την σκότωσε και την αποκεφάλισε με ένα από τα σπαθιά του. Ο Ποζνάνσκι πήρε κατόπιν το σώμα της και το μετέφερε στο δικό του σπίτι με ταξί. Πριν εξαφανιστεί, έβαλε φωτιά στο διαμέρισμά του για να σβήσει τα ίχνη του.

Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σπίτι ανακάλυψαν το σώμα της γυναίκας μέσα σε ένα σάκο. Το κεφάλι της βρέθηκε και αυτό μέσα σε ένα σακίδιο, σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού.

 ΠΗΓΗ : Newsbomb.grΣχόλια