Γ. Κωνσταντάτος: Πραξικόπημα στην Ελληνικόν Α.Ε. ο διορισμός του Χ. Κορτζίδη (Bίντεο)

Γ. Κωνσταντάτος: Πραξικόπημα στην Ελληνικόν Α.Ε. ο διορισμός του Χ. Κορτζίδη (Bίντεο)

Συνέντευξη στον Δημήτρη Πανόπουλο

Πραξικόπημα στην Ελληνικόν Α.Ε. – την εταιρεία που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο, χαρακτήρισε τον διορισμό του πρώην δήμαρχου ελληνικού, Χ. Κορτζιδη στο ΔΣ της εταιρείας ο δήμαρχος Αργυρούπολης- Ελληνικού, Γιάννης Κωνσταντάτος.

«Μοναδικός προορισμός της εταιρείας που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο είναι η πώληση του. Σε αυτήν την εταιρεία τοποθετηθήκαν άνθρωποι που μέχρι χθες ηταν πολέμιοι και αρνητικοί σε κάθε επένδυση και αξιοποίηση του. Δεν μπορεί να πηγαίνει ένας χορτοφάγος στα «βλάχικα» να διαμαρτύρεται γιατί πουλάνε κρέας» ανέφερε με χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Αργυρούπολης- Ελληνικού. «Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε επιτέλους τι πρεσβεύει ο καθένας και τι επιδιώκει. Σε αυτό το Συμβούλιο θα έπρεπε να υπάρχουν άνθρωποι εκλεγμένοι από τις τοπικές κοινωνίες» πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στην αποκρατικοποίηση του αεροδρόμιο του ελληνικού, το οποίο όπως αποκάλυψε το ereportaz δόθηκε έναντι «πινακίου φακής», τόνισε ότι πρέπει επιτέλους να γίνει κάτι, καθώς εδώ και 14 χρόνια ο χώρος παρακμάζει και πλέον έχει μετατραπεί σε εστία μολύνσεως και ρύπανσης.

«Είναι ουτοπικό να πιστεύουν κάποιοι ότι το αεροδρόμιο θα μπορούσε να γίνει πάρκο αφού ο δήμοι της περιοχής δεν μπορούν να συντηρήσουν ούτε τα μικρά πάρκα που ήδη υπάρχουν» τόνισε μεταξύ άλλων.

Ακόμα υπογράμμισε ότι ο χώρος πρέπει να αξιοποιηθεί από ανθρώπους που έχουν όραμα και να μην το δουν σαν ευκαιρία για «αρπαχτή».

«Το σχέδιο που μας έχει παρουσιαστεί παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Αυτό που μας ενδιέφερε εξ αρχής ήταν να υπάρχει μεγάλος χώρος με πράσινο. Στο σχέδιο αυτό προβλέπονται πάρκα, παιδικές χαρές, γυμναστήρια. Επίσης θα υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση στην παραλία, κάτι που για μας ήταν πολύ σημαντικό. Επίσης θα υπάρχουν εμπορικά κέντρα, μαγαζιά και άλλα ακίνητα» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γ. Κωνσταντάτος.Σχόλια