Γ. Κουμουτάκος: Η απάντηση και η Αγωγή κατά της Όλγας Γεροβασίλη

Γ. Κουμουτάκος: Η απάντηση και η Αγωγή κατά της Όλγας Γεροβασίλη

Την απάντηση του στην δήλωση που προέβη νωρίτερα η Όλγα  Γεροβασίλη και αφορούσε τις σχέσεις της ΝΔ και του Γιώργου Κουμουτσάκου με  κυκλώματα εκβιασμού, έδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Παράλληλα την κατάθεση αγωγής κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη γνωστοποίησε μέσω Twitter ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

«Καταθέτω αγωγή κατά της κ. Γεροβασίλη», έγραψε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου ο κ. Κουμουτσάκος. Λίγο νωρίτερα, πάλι μέσω Twitter, είχε σημειώσει: «Όταν σου επιτίθενται ταυτόχρονα οι μηχανισμοί της εξτρεμιστικής δεξιάς και της Συριζαίικης προπαγάνδας, ξέρεις ότι είσαι στο σωστό δρόμο».

Oλόκληρη η απάντηση του Γ. Κουμουτσάκου στην Ο. Γεροβασίλη

«Τα νοσηρά σχέδια της παρέας ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που κυβερνά τη χώρα δεν θα περάσουν» αναφέρει ο, Γιώργος Κουμουτσάκος.

«Στην εποχή της Κυβέρνησης που καταστρέφει τη χώρα, τρέχουσες συνομιλίες μεταξύ εκλεγμένου βουλευτή – Εκπροσώπου Τύπου πολιτικού Κόμματος και δημοσιογράφου, που γίνονται σε ανύποπτο χρόνο και δεν έχουν την παραμικρή σχέση με υπόθεση που απασχολεί τη Δικαιοσύνη, καταγράφονται από κρατικές υπηρεσίες, δημοσιοποιούνται και μετά παραποιούνται δολίως από την Κυβερνητική Εκπρόσωπο!» τονίζει ο κ. Κουμουτσάκος και προσθέτει:

«Η γκεμπελικής έμπνευσης, χονδροειδής απόπειρα σύνδεσης παντελώς άσχετων πραγμάτων αποδεικνύει ότι, με τρόπο βορβορώδη, στήνουν σκηνικό λασπομαχίας και διχασμού ενόψει της Τρίτης».

«Η Κυβερνητική Εκπρόσωπος και εκείνοι που εκπροσωπεί είναι ηθικά και πολιτικά αδίστακτοι. Αντί να απολογηθούν για τη δημοκρατική εκτροπή, έχουν το θράσος να ζητούν εξηγήσεις.

Ο πανικός της κατάρρευσης τους μεταλλάσει κάθε μέρα σε μηχανισμό κατασυκοφάντησης και σπίλωσης κάθε πολιτικού τους αντίπαλου. Αποδεικνύονται επικίνδυνοι για τη Δημοκρατία.

Τα νοσηρά σχέδια της παρέας ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που κυβερνά τη χώρα δεν θα περάσουν» καταλήγει.Σχόλια