Γ. Κουμουτσάκος: Εκτός ελέγχου το προσφυγικό, έρημο τοπίο η οικονομία

Γ. Κουμουτσάκος: Εκτός ελέγχου το προσφυγικό, έρημο τοπίο η οικονομία

Προσωπική επίθεση κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε η ΝΔ με τον εκπρόσωπο του κόμματος Γιώργο Κουμουτσάκο να κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα πως «ψεύδεται και συκοφαντεί» χαρακτηρίζοντάς τον «Δόκτωρ Τζέκιλ και Μίστερ Χάιντ».

Στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κ. Κουμουτσάκος τόνισε πως η χώρα είναι στο σημείο μηδέν, πως το προσφυγικό βρίσκεται εκτός ελέγχου, πως η οικονομία είναι ένα έρημο τοπίο και πως η διαπραγμάτευση και η αξιολόγηση είναι «κλινικά νεκρή».

«Η κοινωνία εξαπατημένη από τον κ. Τσίπρα βράζει. Κανένα πρόβλημα δεν λύνεται. Ο κ. Τσίπρας είναι το μοιραίο πρόσωπο για την Ελλάδα, συκοφαντεί και ψεύδεται. Το πρωί ζητά συναίνεση και το βράδυ συκοφαντεί. Είναι Δόκτωρ Τζέκιλ και Μιστερ Χάιντ» τόνισε χαρακτηριστικά. Υποστήριξε πως η ΝΔ βάζει πάνω από όλα το εθνικό συμφέρον και το κοινό καλό και υπενθύμισε σειρά πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την επίλυση του μεταναστευτικού, όπως η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, οι τηλεφωνικές του επικοινωνίες με τον πρωθυπουργό και τους πολιτικούς αρχηγούς, τα διαβήματα σε Αυστρία και Τουρκία, η ενημέρωση των 28 ξένων πρέσβεων των κρατών-μελών της ΕΕ, η παρέμβασή του στο ΕΛΚ, η σύσταση ειδικής ομάδας διαχείρισης κρίσεων, αλλά και η πρωτοβουλία για το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών.Σχόλια