Γ. Μανιάτης: «Δεν έχουμε καμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ που εφαρμόζει νεοφιλελεύθερες μνημονιακές πολιτικές»

Γ. Μανιάτης: «Δεν έχουμε καμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ που εφαρμόζει νεοφιλελεύθερες μνημονιακές πολιτικές»

Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM», κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι εφαρμόζει νεοφιλελεύθερες, μνημονιακές πολιτικές, ότι δεν έχει καμία σχέση με την κεντροαριστερά, ενώ για άλλη μια φορά απέκλεισε κατηγορηματικά κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας.

«Με έναν ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος συνεργάζεται με τους ΑΝΕΛ και με έναν ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος εφαρμόζει βαθύτατα νεοφιλελεύθερες μνημονιακές πολιτικές χωρίς να κάνει κανένα βήμα προόδου, εμείς δεν έχουμε απολύτως καμία σχέση», επισήμανε ο κ. Μανιάτης μιλώντας στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση». Προσέθεσε δε ότι το μόνο που μπορεί να είναι σωτήριο για τη χώρα, κάτω απ? αυτές τις συνθήκες,  είναι να διασφαλιστεί η ενότητα των δυνάμεων που πιστεύουν στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό τη χώρας.

«Εάν συμφωνήσουν, εάν σταθούν προ των ευθυνών τους και ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ και κάνουν ένα εθνικό προσκλητήριο, μόνο τότε θεωρούμε ότι έχει νόημα η οποιαδήποτε συζήτηση για συνεννόηση», τόνισε ο κ. Μανιάτης και επανέλαβε τη θέση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ότι απορρίπτει και το ενδεχόμενο μονομερούς συνεργασίας με τη ΝΔ.Σχόλια