Γ. Μουκίδης: Μετά τα δικαστήρια με τον Παντελίδη θα γράψει τραγούδι για εκείνον

Γ. Μουκίδης: Μετά τα δικαστήρια με τον Παντελίδη θα γράψει τραγούδι για εκείνον

Πριν από ένα χρόνο ο Γιώργος Μουκίδης ήταν ο άνθρωπος που έσερνε στα δικαστήρια τον Παντελή Παντελίδη καταγγέλοντας  πως το τραγούδι «Τέτοια Αγάπη δεν αξίζω» είναι αντιγραφή του δικού του με τίτλο «Χωρίς Φτερά».

Ο συνθέτης μετά τον θάνατο του άτυχου τραγουδιστή μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Το ότι είχα μία δικαστική κόντρα με τον Παντελίδη, δε σημαίνει πως δεν αναγνωρίζω πώς είχε ταλέντο. Ο Παντελής έκανε ένα έργο και μάλιστα πολύ μεγάλο για το διάστημα που κατάφερε να μείνει στη ζωή. Εγώ ποτέ δεν είπα πως μου έκλεψε το κομμάτι παρά μόνο ότι μοιάζει. Το δικαστήριο είχε γίνει πριν από δύο χρόνια και είχε πει πως δεν είναι αρμόδιο αυτό το δικαστήριο για τέτοιες υποθέσεις αλλά κάποιο άλλο που έχει να κάνει με τα πνευματικά δικαιώματα. Έπρεπε η υπόθεση να εκδικαστεί αλλού και να κάνουμε από την αρχή τη διαδικασία. Εγώ λοιπόν ποτέ δεν ξεκίνησα να κάνω από την αρχή τη διαδικασία και αυτό δεν το ξέρει ο πολύς ο κόσμος» ανέφερε ο ίδιος και πρόσθεσε: «Είχαμε βρεθεί σε ένα ξενοδοχείο με τον Παντελή και είχαμε μιλήσει. Απλά είπαμε ο ένας αυτά που ήθελε να πει στον άλλο. Το να παραδεχτείς πως ένας άνθρωπος έχει ταλέντο και παράλληλα να λυπηθείς που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή, δεν χρειάζεται τσαμπουκά. Απλά να είσαι άνθρωπος και να μπορείς να βλέπεις τα πράγματα έτσι όπως είναι. Όταν λοιπόν είσαι άνθρωπος και όχι ζώο λυπάσαι όταν ένας άνθρωπος με τόσο ταλέντο και τόσο νέος φεύγει άδικα από τη ζωή».
Ο Γιώργος Μουκίδης μάλιστα αποκάλυψε:

«Θα γράψω κάτι για τον Παντελή. Δεν έχω ξεπεράσει ακόμα το χαμό του. Μπορεί κάποια στιγμή να ξεχνιέμαι και να γελάω αλλά κυρίως είμαι σε χάλια mood. Όταν είμαι λοιπόν έτσι είναι πολύ πιθανό να δω μία φωτογραφία και να γράψω κάτι. Επειδή όμως είμαι και ευσυγκίνητος, δεν θα καταλάβει κάποιος που θα το ακούσει πως είναι για τον Παντελή αλλά θα το ξέρω μόνο εγώ».Σχόλια