ΓΑΜΟΣ: Η νέα τάση στη βιντεοσκόπηση της επόμενης ημέρας έχει άρωμα Ελλάδας (video)

ΓΑΜΟΣ: Η νέα τάση στη βιντεοσκόπηση της επόμενης ημέρας έχει άρωμα Ελλάδας (video)

O Γάμος αποτελεί διαχρονικά, μια από τις σημαντικότερες στιγμές στο βίο των ανθρώπων. Σημειολογικά η μετάβαση από τον άγαμο στον έγγαμο βίο είθισται να «μαρκάρεται» από φωτογραφίες, βίντεο που αποτελούν τα πειστήρια του μυστηρίου με μία χρονική ανοχή 2-3 ημερών εκατέρωθεν της σημαντικότερης ημέρας της ζωής του ανθρώπου μέχρι την τεκνοποίηση.

Η τεχνολογία είναι σύμμαχος της φαντασίας ταλαντούχων ανθρώπων που βλέπουν τη φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση σαν ένα μέρος του θρησκευτικού μυστηρίου που αφορά και τους ίδιους. Η τέχνη της αποτύπωσης συναισθημάτων πέραν του προφανούς και αναμενομένου γεγονότος καθίσταται μοναδική.

Τα τελευταία 15 έτη η βιντεοσκόπηση αποτελεί αναγκαία «Πολυτέλεια» αναπόσπαστη του κάθε μυστηρίου γιατί καταφέρνει και αποτυπώνει όλο το συναισθηματικό κόσμο των παρισταμένων και πραγματικά ανεξαρτήτως της επιτυχίας του γάμου, μένει «Για πάντα»

Οι φωτογράφοι στις μέρες μας κάνουν εξαιρετική δουλειά, προσαρμόζοντας τις ανάγκες της εποχής στα θέλω του ζευγαριού, δημιουργώντας νέες τάσεις και τεχνοτροπίες.

H νέα τάση, στη βιντεοσκόπηση και φωτογράφιση της επόμενης ημέρας από το γάμο, δεν περιλαμβάνει αποκλειστικά νυφικό και γαμπριάτικο κοστούμι.

Ο ανερχόμενος και πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης Χρήστος Δρούτσας, δήλωσε στο ereportaz.gr

«Μπορούμε και δίνουμε χρώμα και άρωμα στις προσωπικές και μοναδικές σας στιγμές. Δημιουργούμε αναμνήσεις που κρατάνε για πάντα με επαγγελματισμό και δημιουργικότητα. Σημασία έχει το συναίσθημα που βρίσκεται στο ζενίθ και αυτό πρέπει να αναδειχθεί».

Πληροφορίες στο: Christos_drο[email protected]Σχόλια