Γεμάτος ενέργεια και σε αθλητική διάθεση γιόρτασε τα 63α γενέθλιά του ο Πούτιν (φωτό)

Γεμάτος ενέργεια και σε αθλητική διάθεση γιόρτασε τα 63α γενέθλιά του ο Πούτιν (φωτό)

Tα 63α γενέθλιά του γιόρτασε σήμερα στο Σότσι, το αγαπημένο του θέρετρο στη Μαύρη Θάλασσα, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, όπου συμμετείχε σε έναν αγώνα χόκεϊ επί πάγου, ενώ ενημερώθηκε επίσης για τις στρατιωτικές επιχειρήσεις της Ρωσίας στη Συρία.

Το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο μετέδωσε εικόνες όπου ο υπουργός Άμυνας, Σεργκέι Σόιγκου, ενημέρωνε τον Πούτιν για τις επιδρομές που πραγματοποίησε η πολεμική αεροπορία της Ρωσίας στη Συρία.

Στη συνέχεια ο Ρώσος ηγέτης πήρε μέρος σε έναν αγώνα χόκεϊ στον πάγο, σε ένα γήπεδο που χρησιμοποιήθηκε στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2014, και μάλιστα σκόραρε 7 φορές. Το πλήθος δε σταμάτησε να επευφημεί την ομάδα του Πούτιν, όπου συμμετείχαν επίσης ο υπουργός Άμυνας και παλαίμαχοι αστέρες του αθλήματος.

0

Τελικά, η ομάδα του επικεφαλής του ρωσικού κράτους επικράτησε της αντιπάλου της με σκορ 15-10. Στην ομάδα των ηττημένων συμμετείχαν παλιοί φίλοι του Πούτιν, ανάμεσά τους ορισμένοι από τους πιο εύπορους επιχειρηματίες της Ρωσίας.

1

Στις εικόνες που μετέδωσαν τα ρωσικά τηλεοπτικά δίκτυα, ο Πούτιν, φορώντας στολή χόκεϊ με τα χρώματα της ρωσικής σημαίας, απευθύνθηκε στους θεατές αλλά και τους συμπαίκτες του. «Αυτός που αναλαμβάνει δράση και στοχεύει στη νίκη θα καταφέρει να νικήσει χωρίς αμφιβολία. Καλή τύχη σε όλους!» είπε χαρακτηριστικά ο Ρώσος πρόεδρος.

2Σχόλια