Γενναία καρκινοπαθής μοιράζεται φωτογραφία με τις συνέπειες του καρκίνου του δέρματος επάνω της, προσπαθώντας να αφυπνίσει

Γενναία καρκινοπαθής μοιράζεται φωτογραφία με τις συνέπειες του καρκίνου του δέρματος επάνω της, προσπαθώντας να αφυπνίσει

Τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει η εκτεταμένη χρήση σολάριουμ και η πολύωρη έκθεση στον ήλιο, αποφάσισε να μοιραστεί μια τολμηρή ασθενής με καρκίνο του δέρματος, η οποία ανέβασε στο διαδίκτυο φωτογραφία της από τη διάρκεια της θεραπείας της, στην προσπάθειά της να αφυπνίσει τον κόσμο.

1

Η Mum Tawny Willoughby διαγνώσθηκε με καρκίνο του δέρματος όταν ήταν 21 ετών, μετά από υπερβολική χρήση σολάριουμ την περίοδο των μαθητικών της χρόνων. Σήμερα, η κοπέλα που είναι πλέον 27 ετών και εργάζεται ως νοσηλεύτρια στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία της με εμφανή τα σημάδια – αποτέλεσμα της ασθένειας, στο δέρμα της, με στόχο να πείσει όσους τη δουν να προστατεύουν τον εαυτό τους.

2

Η φωτογραφία της μοιράστηκε πάνω από 50.000 φορές, με αρκετούς χρήστες να την επαινούν για τη γενναία της απόφαση.

Τη φωτογραφία συνοδεύει η εξής λεζάντα: «Αν κάποιος χρειάζεται ένα μικρό κίνητρο για να μην ξαπλώσει στα κρεβάτια μαυρίσματος και κάτω από τον ήλιο, εδώ είστε! Έτσι είναι η θεραπεία για τον καρκίνο του δέρματος».

3Σχόλια