Γεννηματά: Αυτό δεν είναι κυβέρνηση αλλά… σούπερ μάρκετ

Γεννηματά: Αυτό δεν είναι κυβέρνηση αλλά… σούπερ μάρκετ

«Αυτό δεν είναι κυβέρνηση αλλά σούπερ μάρκετ» ανέφερε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, στην πρωινή εκπομπή του ΑNT1, με αφορμή τις αλλαγές στον εκλογικό νόμο που προωθεί η κυβέρνηση.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, τόνισε ότι «ο Αλέξης Τσίπρας δεν αποτελεί πλέον μέρος της λύσης γιατί απέτυχε.

Σχετικά με το μπόνους των εδρών, σημείωσε ότι, «υπάρχουν φωνές που υποστηρίζουν ότι, «ένα κόμμα θα μπορούσε να πάρει μπόνους 20 – 30 εδρών, όταν πιάσει ένα ποσοστό της τάξης του 40%»

Η κ. Γεννηματά σημείωσε μεταξύ άλλων ότι «έχουμε μια κυβέρνηση που υποσχόταν αξιοπρέπεια και κυριαρχία και τώρα παραχωρεί όλο το δημόσιο πλούτο σε υπερ – ταμείο υπό την διαχείριση της τρόικας για τα επόμενα 100 χρόνια» και συνέχισε λέγοντας ότι «ήταν μεγάλο λάθος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ζητά εκλογές την ώρα που η χώρα ήταν αντιμέτωπη για άλλη μια φορά με το Grexit».

Τέλος σύμφωνα με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, εθνικός στόχος είναι «να βγούμε από τα μνημόνια» μόνο με «προοδευτικές μεταρρυθμίσεις».

Σχόλια