Γεννηματά για πολυνομοσχέδιο: Ο Τσίπρας αναζητά πρόθυμους συνενόχους – Θα στηρίξουμε τη διαπραγμάτευση για το χρέος

Γεννηματά για πολυνομοσχέδιο: Ο Τσίπρας αναζητά πρόθυμους συνενόχους – Θα στηρίξουμε τη διαπραγμάτευση για το χρέος

Αρνητική εμφανίστηκε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, όταν σε ραδιοφωνική της συνέντευξη ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο στήριξης της κυβέρνησης, εν όψει της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα του μνημονίου.

«Αυτή τη στιγμή είναι φανερό ότι ο κ. Τσίπρας αναζητά εφεδρείες ή πρόθυμους συνενόχους. Ή αφελείς συνενόχους σε μια πιθανή αποτυχία», δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Γεννηματά, προσθέτοντας ωστόσο ότι είναι «ανοιχτή» για συνεννόηση στην οποία θα υπάρχει «συγκεκριμένος προσανατολισμός», επισημαίνοντας ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα στηρίξει τη διαπραγμάτευση για την απομείωση και την αναδιάρθρωση του χρέους.

Ακόμη, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επέκρινε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, κατηγορώντας τη για ανακολουθία: «Με έναν νόμο και με ένα άρθρο θα καταργούσε τα μνημόνια, και σήμερα βρισκόμαστε στην παγκόσμια πρωτοτυπία, μια χώρα που είχε βγει σε πρωτογενή πλεονάσματα, να ζει το τρίτο και σκληρότερο μνημόνιο, και μάλιστα ένα μνημόνιο που οδηγεί σε μια φοροκαταιγίδα απέναντι στη μεσαία τάξη», υπογράμμισε.Σχόλια