Γεννηματά: Η κεντροαριστερά χρειάζεται πίστη και μπέσα

Γεννηματά: Η κεντροαριστερά χρειάζεται πίστη και μπέσα

Τα δύο πρώτα κόμματα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους, τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αναφερόμενη στην ανάγκη συγκρότησης κυβέρνησης από όλες τις φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις

«Δώσαμε χρόνο στο Ποτάμι να αποφασίσει που ανήκει, αν ανήκει στην κεντροαριστερά ή έχει άλλες επιδιώξεις και φαίνεται πως η ηγεσία του δε θέλει» επισήμανε σε συνέντευξή της η Φώφη Γεννηματά.

«Είναι φανερό ότι πίσω από τις καθυστερήσεις υπάρχουν σκοπιμότητες, κάπου αλλού θέλουν να πάνε. Είναι προφανές ότι κατευθύνονται να γίνουν συμπλήρωμα. Εμείς δε θέλουμε να γίνουμε συμπλήρωμα ούτε του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε της ΝΔ» προσέθεσε μιλώντας στον «Real FM».

«Η κεντροαριστερά χρειάζεται μπέσα και πίστη στο εγχείρημα, εδώ τελειώνει αυτή η κατάσταση, προχωράμε με αυτούς που θέλουν και μπορούν» τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Τι εξυγίανση είναι αυτή που παίρνει ένα κανάλι όποιος έχει γερό πορτοφόλι» αναρωτήθηκε απαντώντας σε ερώτηση για τις τηλεοπτικές άδειες και επισήμανε πως η κυβέρνηση θα έπρεπε να περιμένει την απόφαση του ΣτΕ.

Για την κατάσταση της οικονομίας: «Φοβάμαι ότι η χώρα με ευθύνη της κυβέρνησης μπαίνει σε επικίνδυνη στασιμότητα. Πρέπει επιτέλους να συμφωνήσουμε όλοι σε μία εθνική γραμμή για τις μεταρρυθμίσεις και την ανάπτυξη».

Για κυβέρνηση συνεργασίας: «Αυτή η κυβέρνηση δε μπορεί να πείσει κανέναν, ούτε στο εξωτερικό, ούτε στο εσωτερικό. Χρειάζεται μία ισχυρή κυβέρνηση των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων. Τα δύο πρώτα κόμματα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Το ΠΑΣΟΚ έχει αποδείξει ότι βάζει πλάτη. Θέλουμε τη δύναμη από τους πολίτες για να πιέσουμε σε αυτή την κατεύθυνση».

Σχόλια