Γεωργιάδης: Η μόνη προεκλογική υπόσχεση που τήρησε η κυβέρνηση είναι ότι άνοιξαν τα σύνορα

Γεωργιάδης: Η μόνη προεκλογική υπόσχεση που τήρησε η κυβέρνηση είναι ότι άνοιξαν τα σύνορα

«Άνοιξαν τα σύνορα, είναι η μόνη προεκλογική υπόσχεση που τήρησαν», δήλωσε αναφερόμενος στην κυβέρνηση ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Να είμαστε δίκαιοι. Στο προσφυγικό έκαναν μετεκλογικά ό,τι υπόσχονταν προεκλογικά, αυτό που έλεγε η κ. Τασία Χριστοδουλοπούλου ότι πρέπει να ανοίξουν τα σύνορα, ότι πρέπει να έχουμε ανοιχτό κανάλι για να έρχονται εδώ οι μετανάστες», σημείωσε σε ειρωνικό τόνο ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ακόμη, ο κ. Γεωργιάδης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι υποσχόταν στους εταίρους hotspots και δεν έκανε τίποτε. «Τι να κάνει ο Μουζάλας με τους ρυθμούς ΣΥΡΙΖΑ;» διερωτήθηκε. Τόνισε, πάντως, ότι δηλώσεις όπως του Αυστριακού ΥΠΕΞ Σεμπάστιαν Κουρτς δεν είναι ευρωπαϊκού ύφους.

Ο κ. Γεωργιάδης κατηγόρησε, επίσης, την κυβέρνηση ότι δεν έχει ακόμη πληρώσει τα δεδουλευμένα στους υπαλλήλους των ΟΤΑ στις κοινωνικές δομές.

Για τις αγροτικές κινητοποιήσεις είπε ότι «πολλά από αυτά που ζητάνε οι αγρότες τα έκανε η ΝΔ». «Οι αγρότες ζητάνε κατ’ ελάχιστον αυτά που νομοθέτησε η ΝΔ… Πρέπει να καταλάβουν όσοι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ ότι αυτοκτόνησαν. Να πούνε ότι έκαναν λάθος», ανέφερε και προσέθεσε ότι «ο Μητσοτάκης δεν ανέβηκε σε τρακτέρ να τάξει λαγούς με πετραχήλια».

Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών λέγοντας: «Δεν το αποκλείω… Δεν έχει ηθικό φραγμό ο Τσίπρας, ούτε τον ενδιαφέρει πού θα πάει η χώρα, τον ενδιαφέρει μόνο ο εαυτός του».

Τέλος, σε ό,τι αφορά στο νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ υποστήριξε ότι τη διαπλοκή την αντιμετωπίζεις με περισσότερες άδειες. «Όσο πιο λίγες άδειες, τόσο μεγαλύτερη διαπλοκή, όσο περισσότερες άδειες τόσο μεγαλύτερος πλουραλισμός», υπογράμμισε.Σχόλια