Γεωργιάδης: Μεγάλο λάθος η εμπλοκή πολιτών σε αποφάσεις που πρέπει να παίρνει η ελληνική δικαιοσύνη

Γεωργιάδης: Μεγάλο λάθος η εμπλοκή πολιτών σε αποφάσεις που πρέπει να παίρνει η ελληνική δικαιοσύνη

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε, επισημαίνει οτι «η ιστορία έχει αποδείξει ότι, όταν η Τουρκία έχει εσωτερικά προβλήματα, ψάχνει για εξωτερικούς εχθρούς», ενώ για το θέμα της έκδοσης των οκτώ Τούρκων στρατιωτών τονίζει: «Θεωρώ πολύ μεγάλο λάθος την εμπλοκή των πολιτικών σε αποφάσεις που οφείλει να παίρνει αποκλειστικά η ελληνική δικαιοσύνη». Και συνεχίζει:  «Η κυβέρνηση ούτε μπορεί να υποσχεθεί στην Τουρκία ότι θα τους εκδώσει, ούτε ότι δεν θα τους εκδώσει. Αυτό είναι ένα ζήτημα που θα το κρίνουν οι δικαστές βάσει της ελληνικής νομοθεσίας και του διεθνούς δικαίου».

Σχετικά με το ζήτημα εκλογών το ερχόμενο φθινόπωρο, ο κ. Γεωργιάδης υποστηρίζει ότι «η σύγκρουση της επιθυμίας των κκ Τσίπρα και Καμμένου να μείνουν στην καρέκλα και της πραγματικότητας, που κάνει ζοφερή τη ζωή των Ελλήνων, κάποιο αποτέλεσμα θα γεννήσει. Θα δούμε ποιο».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αναφερόμενος στον εκλογικό νόμο υπογράμμισε ότι «αμέσως μετά τις εθνικές εκλογές, η ΝΔ θα κάνει διαβούλευση με τα κόμματα και θα προχωρήσουμε σε ένα δίκαιο αλλά και χρήσιμο για την Ελλάδα εκλογικό νόμο».

 

Διαβάστε επίσης: Άδωνις Γεωργιάδης: Η αποκάλυψη για τη συζήτηση που είχε με πρωτοκλασάτο υπουργό, για τηλεοπτικές άδειεςΣχόλια