Γεωργιάδης: Ο νόμος Παππά είναι αντισυνταγματικός

Γεωργιάδης: Ο νόμος Παππά είναι αντισυνταγματικός

«Είναι απολύτως προφανές ότι η NΔ θα καταργήσει το νόμο Παππά για τα κανάλια», τόνισε την Παρασκευή στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, δηλώνοντας ότι ο νόμος είναι διαβλητός, καθώς ο υπουργός Επικρατείας μπορεί να ευνοήσει όποιον ενδιαφερόμενο θέλει. Ανάλογες δηλώσεις περί κατάργησης του νόμου είχαν προηγηθεί από το Νίκο Δένδια και την Ντόρα Μπακογιάννη.

«Είναι παράλογο να λέμε ότι ο νόμος είναι αντισυνταγματικός και πλήττει την ελευθερία του λόγου και να ισχύσει» εξήγησε. «Με το σημερινό νόμο και τη διαδικασία του διαγωνισμού που ακολουθείται είναι ξεκάθαρο ότι θα κλείσουν κανάλια» τόνισε ο Γεωργιάδης.

«Τον κύριο Παππά που θα δώσει τις άδειες δεν θα τον ελέγξει κανένα ανεξάρτητο όργανο. Καμία Ανεξάρτητη Αρχή» εξήγησε.

Δεν υπάρχει εγγύηση της διαφάνειας της διαδικασίας, πρόσθεσε, παρατηρώντας πως όπως είναι ο νόμος και η διαδικασία, ο κ. Παππάς θα είναι γνωστής της όλης διαδικασίας του διαγωνισμού, θα έχει τη δυνατότητα να ενημερώνει αμέσως αυτούς που θέλει να ευνοήσει και θα μπορεί να δώσει άδεια σε οποίον θέλει.

Ο αντιπρόεδρος της γαλάζιας παράταξης θεωρεί ότι βασικός στόχος αυτού του νόμου είναι να κλείσει η τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Πρόσθεσε μάλιστα ότι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ του προεξοφλούν ότι ο ΣΚΑΪ θα κλείσει. «Εσύ να ανησυχείς, γιατί ο ΣΚΑΪ θα κλείσει σίγουρα μού λένε. Είναι η μόνιμη επωδός τους» ανέφερε μάλιστα.

 Σχόλια