Γεώργιος Θεοδωρής: Από το ΤΤ στην Επιτροπή Παιγνίων…

Γεώργιος Θεοδωρής: Από το ΤΤ στην Επιτροπή Παιγνίων…

Ένα πρόσωπο το οποίο είχε κομβικό ρόλο και σημαίνουσα θέση στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο προτού εκείνο συγχωνευθεί με την Eurobank ωστόσο παραμένει άγνωστο εάν ελέγχθηκε κατα τη διάρκεια της δικαστικής έρευνας, έχει σημαίνουσα θέση στην  -κατά πολλούς αμαρτωλή- Επιτροπή Παιγνίων.

Ο λόγος για τον κ. Γεώργιο Θεοδωρή ο οποίος το 2012 εντάχθηκε στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και μάλιστα σε υψηλόβαθμη θέση καθώς τέθηκε επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Τραπεζικής Επιχειρήσεων. Το όνομα του κ. Θεοδωρή δεν συναντάται στην πολυσέλιδη δικογραφία για το ΤΤ, παρότι ήταν ο καθύλην αρμόδιος για την πολιτική που ακολουθούνταν για τα επιχειρηματικά δάνεια, ενώ άγνωστο παραμένει εάν εξετάστηκε ο ρόλος του με δικαστικούς κύκλους να εκφράζουν έντονους προβληματισμούς. 

Η παρουσία του πάντως στο ΤΤ την επίδικη περίοδο φαίνεται να του εξασφάλισε μια «πολύτιμη» θέση στην Επιτροπή Παιγνίων καθώς κέρδισε την εμπιστοσύνη του κ. Στεργιώτη. Πάντως η τοποθέτησή του έχει προκαλέσει -κατά πληροφορίες- ψιθύρους που έχουν να κάνουν κυρίως με την προηγούμενη θέση που κατείχε ως ένας από τους ισχυρούς άνδρες του ΤΤ. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι επιλογές Στεργιώτη στην ΕΕΕΠ κρίνονται από σκανδαλώδεις έως και ακαταλαβίστικές. Μερικές από αυτές εγείρουν ερωτήματα και ηθικά ζητήματα καθώς φρόντισε να τοποθετήσει πρόσωπα τα οποία βρίσκονται σε αντιδικία με τον ΟΠΑΠ τον οποίο καλούνται να ελέγχουν! 

ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟ EREPORTAZ ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ

protoΣχόλια