Γερμανία: Μητέρα κρατούσε φυλακισμένη επί σειρά ετών την 26χρονη κόρη της

Γερμανία: Μητέρα κρατούσε φυλακισμένη επί σειρά ετών την 26χρονη κόρη της

Μια νεαρή γυναίκα, που πάσχει από διανοητική υστέρηση, και την οποία κρατούσε απομονωμένη επί πολλά χρόνια η ίδια η μητέρα της, διέσωσε η γερμανική αστυνομία.

«Η 26χρονη γυναίκα ήταν κλειδωμένη σε ένα δωμάτιο σε ένα διαμέρισμα στο Ρόζενχαϊμ, κοντά στο Μόναχο και η κατάστασή της δεν ήταν καλή», ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Στέφαν Ζόνταγκ, μιλώντας στον τοπικό ενημερωτικό ιστότοπο Rosenheim24, κάνοντας λόγο για μια «θλιβερή» και «τραγική» υπόθεση.

«Γύρω στις 10 το πρωί ένας δικαστικός κλητήρας πήγε στο διαμέρισμα για να κάνει έξωση στην ένοικο, μια γυναίκα περίπου 50 ετών. Αντικρίζοντας τον δικαστικό κλητήρα, η 50χρονη πήδηξε από τον δεύτερο όροφο στο κενό του κλιμακοστασίου, προφανώς για να βάλει τέλος στη ζωή της. Τελικά, τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο», συνέχισε ο ίδιος εξηγώντας την υπόθεση.

«Μέσα στο διαμέρισμα, που ήταν γεμάτο με σκουπίδια, οι αστυνομικοί είδαν ότι μια πόρτα ήταν κλειδωμένη και την έσπασαν για να ανοίξει. Στο δωμάτιο βρισκόταν μια νεαρή γυναίκα για την οποία υποθέτουμε ότι είναι η κόρη της 50χρονης και φαίνεται ότι ζούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα, ίσως για χρόνια, υπό αυτές τις συνθήκες», πρόσθεσε.

Σημειώνεται ότι οι δύο γυναίκες ζούσαν μόνες στο διαμέρισμα, ενώ ένας γείτονας είπε στον ίδιο ιστότοπο ότι ο ίδιος διαμένει εκεί από το 2003 και δεν είχε δει ποτέ την κόρη, η οποία μεταφέρθηκε πλέον σε ψυχιατρική κλινική.


Σχόλια