Γερμανία: Σύλληψη 24χρονης που μετέφερε κοκαΐνη αξίας 200.000 ευρώ σε εμφυτεύματα στο στήθος της

Γερμανία: Σύλληψη 24χρονης που μετέφερε κοκαΐνη αξίας 200.000 ευρώ σε εμφυτεύματα στο στήθος της

Στη σύλληψη μιας 24χρονης Κολομβιανής, που μετέφερε κρυμμένο σε εμφυτεύματα στο στήθος της 1 κιλό κοκαΐνης, προχώρησαν οι αρχές στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, όπως γνωστοποίησαν σήμερα οι τελωνειακές αρχές της Γερμανίας.

Οι αξιωματούχοι του αεροδρομίου άρχισαν να υποπτεύονται ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν παρατήρησαν τις νωπές ουλές κάτω από το στήθος της γυναίκας κατά τη διάρκεια του σωματικού ελέγχου στον οποίο την υπέβαλαν την 24η Φεβρουαρίου, ενώ εκείνη παραπονιόταν ότι υπέφερε από οξείς πόνους.

Τελικά, η γυναίκα παραδέχθηκε ότι μετέφερε τα ναρκωτικά, τα οποία είχαν τοποθετήσει στο κορμί της κατά τη διάρκεια μιας βιαστικής επέμβασης, και στη συνέχεια διεκομίσθη σε νοσοκομείο, όπου οι γιατροί αφαίρεσαν τα εμφυτεύματα με την κοκαΐνη, βάρους 500 γραμμαρίων το καθένα, από τα στήθη της.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο Τύπου των τελωνειακών αρχών, η αξία των ναρκωτικών που μετέφερε η 24χρονη υπολογίζεται στα 200.000 ευρώ, και τελικός προορισμός τους ήταν η Ισπανία.

«Πρόκειται για την πρώτη υπόθεση στη Γερμανία στην οποία ναρκωτικά εισάγονται κατ’ αυτόν τον τρόπο», επεσήμανε ο εκπρόσωπος Τύπου, Χανς-Γιούργκεν Σμιτ.

Την ίδια ώρα, οι αξιωματούχοι των τελωνειακών αρχών δήλωσαν ότι σοκαρίστηκαν από το πόσο ερασιτεχνικά έγινε η επέμβαση στη νεαρή γυναίκα. «Οι έμποροι αδιαφορούν πλήρως για την ανθρώπινη ζωή και τις άκρως επικίνδυνες συνθήκες υπό τις οποίες μεταφέρουν τα ναρκωτικά οι διακινητές τους», τόνισε σχετικά ο Σμιτ.

Η νεαρή γυναίκα, η οποία είναι μητέρα τριών παιδιών στην Κολομβία και εργαζόταν στον αγροτικό τομέα, θα διωχθεί με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και είναι αντιμέτωπη με φυλάκιση.Σχόλια